Lūšiukė parašė:
beja pazystu viena vienintele forumiete, kuri tikrai ''super mama'' yra, tokia jauciasi ir gyvena tobula gyvenimabet tikrai sioj temoj jos nera, o cia esancioms…
Kuo ji ipatinga?
Lūšiukė parašė:
beja pazystu viena vienintele forumiete, kuri tikrai ''super mama'' yra, tokia jauciasi ir gyvena tobula gyvenimabet tikrai sioj temoj jos nera, o cia esancioms…
Kuo ji ipatinga?
Juodčkė parašė:
Čia trbt apie Mary![]()
![]()
deja,bet net ja praspjauna
nedaug truksta, bet dar jai mokytis reikia
ingut3a parašė:
Kuo ji ipatinga?
tuo, kad ji gyvena tobula gyvenima
Lūšiukė parašė:
tuo, kad ji gyvena tobula gyvenima![]()
Cia ne ta is tobulo miestelio su tobulu vyru ir begales darzeliu kur isskiestom rankom laukia?
zuikelis112 parašė:
Cia ne ta is tobulo miestelio su tobulu vyru ir begales darzeliu kur isskiestom rankom laukia?![]()
Kad šita man atrodo yra šitam forume
Lūšiukė parašė:
na tai koks tas ale tobulas gyvenimas? Jai tobulas,tau taip pat nes tokio nori,o kitoms gal netobulas
Lūšiukė parašė:
pazysti ja asmeniskai ir esat kaimynes ar geriausios drauges ar seses? nes jei ne tai ji gali pasakot ka nori, niekas nezino kaip yra is tikruju
as irgi galiu pasakot kokia as tobula ir kaip pas mane viskas puiku namuos ir t.t. bet tai bus melas
sakarmakar parašė:
Kad šita man atrodo yra šitam forume![]()
Jo yra. Cia musu tingine
Juditel3 parašė:
pazysti ja asmeniskai ir esat kaimynes ar geriausios drauges ar seses? nes jei ne tai ji gali pasakot ka nori, niekas nezino kaip yra is tikrujuas irgi galiu pa…
Man mano tobulas
nors vyras ir dirba nuo ryto iki nakties bet man gerai.pramogu netruksta,keliaujam,savo bizni turim,vaikai sveiki laimingi,ko daugiau truksta iki pilnos laimes?-igyvendint svajone ir tada garsiai reksiu,kad gyvenimas tobulas.jai apie tokia tobulybe snekama tai tada visu gyvenimai tobuli
zuikelis112 parašė:
Jo yra. Cia musu tingine![]()
Ta tingine kuri vakar arsi buvo ir kuriai patinka kad ja tingine vadintu
?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai