2024.11.26 13:48 (prieš 1 m.)
Sveiki. Siandien buvau pas operavusi chirurga 1 men. po operacijos. Pries tai rasiau, kad po savaites po op. atsirado nedideli mazgeliai, pradzioje vienas, po kurio laiko ir antras. Tai siandien paaiskino, kad taip gali ir likti, nes didelius mazgus (2) jis pasalino, o 2 mazus paliko, nes jei ir juos ispjautu, labai susiauretu isange ir butu zymiai didesniu problemu. Gijimas kaip ir sklandus. Tie mazgeliai, sake gali siek tiek sumazet ir galimai bus kaip odos perteklius, o gal ir ne, gal liks taip kaip yra. Dbr toks jausmas, kad islindes naujas hemorojus tik kad neskausmingas. Pasiule pora men pavartoti detralex, repaherb zvakutes ir aisku ziureti kad neketetu viduriai. Ir jei nieko nepasikeis, spresti paciai, ar darytis kosmoetine( plastine) operacija juos pasalinant. Nors ir po to jis negarantuoja kad neislis neuju ataugu, mazgu ir t.t. Operacija su vietine nejautra, pooperacinis laikotarpis lengvesnis, kaip ir sake, garantiju nera. Vnz, spresk pati. Tai nzn ar verta dar karta ta pati isgyvent... ziuresiu po poros men, gal ivyks stebuklas ir bent kazkiek apmazes. Nors ir dbr nera didelio diskomforto, bet tas faktas, kad pries op buvo geriau nei dbr, biski erzina. Tik kas nera kraujavimo. Sake, kad kas leicia sveikata, t.y didelius mazgus IV laipsnio jis pasalino, o tie mazi- tai pasekme, kuri atsitiko man fiziologiskai, nes ne kiekvienam taip buna. Ir cia jau labiau "grozio, estetiko" problema. Va tokios naujienos pas mane.