Tomas33 parašė:
Geriausiai, kad juos tvarkytų lazeriu tai tikrai bus rezultatas![]()
Na man kazkaip ir pjaustymai gerai,tikrai nesikankinau kaip daugelis raso☺️
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįTomas33 parašė:
Geriausiai, kad juos tvarkytų lazeriu tai tikrai bus rezultatas![]()
Ingri2 parašė:
Ir kiek skaiciau su lazeriu nevisu hemaroju laipsnius galima tvarkyti🤷
Angels parašė:
O graziai jums suaugo po odelės pertekliaus išorėje?
Sveiki, na kaip pasakyti, atrodo geriau nei buvo, bet liko nedidelis gūzelis vis tiek..
Įdomu, ar yra šiame forume žmonių, kuriems po operacijos viskas taip puikiai sugijo ir daugiau nesikartoja problemos?
Man vat praėjo beveik 4 mėnesiai po operacijos, bet negaliu pasakyti, kad viskas visiškai super, tenka vis tiek prisižiūrėti dietą labai ir vartoti gysločio luobeles, neleisti nei užkietėjimo nei viduriavimo. O kadangi man dar dirglaus žarnyno sindromas, tai nėra paprasta.. Vat jau kokius 2 mėnesius nebuvo kraujavimo, o šiandien kažkaip blogiau pasituštinau ir vėl lašelis kraujo išėjo ir skausmas vėl yra.. Kažin ar įplėša vėl atsinaujino..
Pažįstamų rate tik vieną žmogų žinau kuris dar sovietiniais laikais operavosi hemorojų, jam visus mazgus išpjovė, daugiau niekad neturėjo problemų su hemorojum, bet užtat paskui išsivystė nelaikymas.
Tomas33 parašė:
Sveiki dar kartą noriu pasidalinti mintimis po hemorojaus šalinimo operacijos, kuris buvo Spalio gale praėjo trys savaitės ir reikalai pagerėjo. Operacijos būdas bu…
Sveiki, ar tai jums pirma hemorojaus operacija? Gal privačiai darėtės?
Žinokite, man sakė, kad hemorojus būna ir tiesiog genetiškai paveldimas.. Kai kurie žmonės ir maitinasi blogai ir svorius kilnoja, nieko jiems nesidaro..
Avižinių dribsnių košė žinokite kaip tik labai patartina, nes gerai virškinasi ir minkšina...O vat ryžiai tikrai kietina vidurius..
O tas nepilno pasituštinimo jausmas pastebėjau būna arba kai daugiau pavalgai, arba kai paūmėjimas ir sfinkteris susitraukia iš baimės ar skausmo, nepavyksta pilnai pasituštinti..
Sveiki, norėčiau paprašyti, gal kokių patarimų turėtumėte... Turiu hemorojų jau 11 metų, vis dar vargstu ir niekaip neprisiruošiu operacijai... Esu preaėjęs daug gydytoju, nes reguliariai tikrinuosi kas metus. Dauguma gydytojų nesiūlė operuotis, nuvykus tik ikišdavo piršą ir tiek žinių, patarė, jeigu gali gyventi, nesioperuok, nes po operaciju būna, kai atsinaujina vėl... Paskutinius 3 metus atsidarau kitą gydytoją, kuris daro rektoskopiją, tai dabar kas metus pasidarau šį tyrimą. Tik vat šiais metais gydytojas jau pasiūlė operuotis, tūrėjau pavasarį operuotis, bet taip gavosi, kad vėl nukėliau tuos reikalus, o atėjus rudeniui, kaip tyčia pradėjau kraujuoti po kiekvieno išsituštinimo. Taip pora savaičių. Pagėriau antibijotikus, detralex, kaip ir praėjo, viskas gerai, tik tas mazgelis yra pilnas, kiek suprantu prisotintas kraujo, būdavo, kai pratrūksta, tai tam kartui gerai, nes mazgelis sumažėja, bet po išsituštinimo vėl tas mazgelis ištinsta ir taip laikosi, nekraujuoja. Gydytojas patarė operuotis, tai vat niekaip neprisiverčiu. Mano hemorojus svyruoja, tarip 1-2 laipsnio. Gydytojas sakė, reikia šiek tiek hirurginiu būdu operuotis ir tuo pačiu šiek tiek reikia lazeriniu būdu. Jau tuos visus 10 metų realiai vartoju karts nuo karto ir žvakutes ir tepalus, bet viskas tik tam kartui. Žinau, kad problema neišnyks, nes reikia ją šalinti. Gydytojas sakė, kad per 10d turėtu praeiti pilnai, po operacijos... Gal patartumėte, kaip pasiruošti operacijai, ir po operacijos kaip geriau gyventi? Neaišku ar labai skaudės, ar ne, aišku čia nuo organizmo priklauso...
Sveiki,kas po operacijos ar ir jums buvo jausmas kad,norint pasitustint ta skylute pasiaurejus?nes atrodo greitai pasitustinsi,nes nori,bet pro ta skylute sunkiau praeina🤔ar veliau ten viskas susitvarke?nes dabar toks jausmas kad susiaurejo,minkstai darau,bet pralenda kaip suniuko kakis tokio storio,man siandien menuo po operacijos ir sake man ten nieko nesusiaurino,bet kodel toks jausmas,kad siauriau
Ingri2 parašė:
Ir kiek skaiciau su lazeriu nevisu hemaroju laipsnius galima tvarkyti🤷
Nezinau man opera IV stadijos su lazeriu , nzn bent jau kolkas tai kosmarai yra ypac po wc 🙈 po operacijos 6 diena jau
Aurimmas parašė:
Nezinau man opera IV stadijos su lazeriu , nzn bent jau kolkas tai kosmarai yra ypac po wc 🙈 po operacijos 6 diena jau![]()
Tai tada reiskia kur mane operavo lazerio neturi🙂man jau menuo, bet nežinau arba as skausmui maziau jautri, bet nebuvo tokios dienos kad reiketu man kankintis ir tustinimasis butu kosmaras, aisku skaudejo,nemalonus jausmas,bet su tokiu jausmu man nebuvo blogai🙂man buvo 3 laipsnis
Ingri2 parašė:
Tai tada reiskia kur mane operavo lazerio neturi🙂man jau menuo, bet nežinau arba as skausmui maziau jautri, bet nebuvo tokios dienos kad reiketu man kankintis ir tu…
Manau visiem skirtingai reguoja ,man daktaras sake prades skaudeti po 2-3 dienu o pradejo pirma nakti 3 nakties pabudau ir baigesi miegai 😅 buna atrodo geriau ir vel blogiau ar ka netaip padarau nesuprantu 🙈 cia gerai kad neskaiciau pries operacija turbut buciau nebejes 😅 visokiu komplikaciju prisiskaites , jau prisigalvoju kad bus susiaurejusi zarna , nes tustinuosi sunkiai ir labai plonai 🙈🙉
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai