Aviete99 parašė:
As pas ji Vilniaus respublikonej radau vieta. Na pirmadieni parasyt daugiau galesiu
Sėkmės Jums, paneškite kaip sekėsi.
Aviete99 parašė:
As pas ji Vilniaus respublikonej radau vieta. Na pirmadieni parasyt daugiau galesiu
Sėkmės Jums, paneškite kaip sekėsi.
Aviete99 parašė:
Ar kas operavotes pas Samalavičiu arba lazdynu ligonineje? Labai idomu kaip ir kas ;) sake darys lyg vietine nejautra ir po pusvalandzio po op mazdaug paleis
Berods viena narė rašė, kad operavosi lazdynuose, bet pas Žeromską.
Oho, kaip greitai, net nežinojau kad jau po pusvalandžio gali paleisti ir tik vietine nejautra.. O Jums operuos ir hemorojų ir įplėšą?
Aviete99 parašė:
Ar kas operavotes pas Samalavičiu arba lazdynu ligonineje? Labai idomu kaip ir kas ;) sake darys lyg vietine nejautra ir po pusvalandzio po op mazdaug paleis
Pirmą kartą gyrdžiu kad tokią operaciją būtų atliekama su vietine nejautra ir po pusvalandžio pacientas būtų paleidžiamas namo...Koks operacijos būdas jums buvo pasiūlytas? Operacija bus atlikta dėl hemorojaus ir išangės įplėšos?
Sveiki,gal kas pakomentuos.rytoj man trys savaites po hemarojaus operacijos,po operacijos savaite labai nedaug man patepliojo ir viskas,siandien vakare galvojau pasitustint,bet tik issejo oras ir pasirodė svieziasnio kraujo pora lasu ir aisku tuoletini popierių patepliojo ir viskas, nieko man neskauda tik kaip ir visa laika yra ten sioks toks diskomfortas,dar ir siūlai yra,keista tiek laiko jokiu krauju nebuvo,o siandien pasirode nedaug,idomu cia taip turi buti?nes palikos ir zaizdos gyti ir siuta yra🤔
Sveiki,gal kas pakomentuos.rytoj man trys savaites po hemarojaus operacijos,po operacijos savaite labai nedaug man patepliojo ir viskas,siandien vakare galvojau pasitustint,bet tik issejo oras ir pasirodė svieziasnio kraujo pora lasu ir aisku tuoletini popierių patepliojo ir viskas, nieko man neskauda tik kaip ir visa laika yra ten sioks toks diskomfortas,dar ir siūlai yra,keista tiek laiko jokiu krauju nebuvo,o siandien pasirode nedaug,idomu cia taip turi buti?nes palikos ir zaizdos gyti ir siuta yra🤔
Ingri2 parašė:
Sveiki,gal kas pakomentuos.rytoj man trys savaites po hemarojaus operacijos,po operacijos savaite labai nedaug man patepliojo ir viskas,siandien vakare galvojau pas…
Dar galvoju siandien namie nemazai padirbau,gal pasitampiau per daug,bet tik tris savaites negalima,o man rytoj trys savaites sueina🤷
Aviete99 parašė:
Aš operavausi Lazdynų ligoninėje pas Žeromskį prieš 3 sav. 6.30 turėjau būti ligoninėje (registratūroje), navalgius, negėrus ir pasidarius klizmutę. Palydėjo iki skyriaus (8 aukšte chirurgijos skyrius). Paskyrė palatą, gal apie 7.30 atėjo daktaras, pasakė, kad bus pilna narkoze ir maždaug po 3 val po op galėsiu važiuoti namo. Apie 10 val. atėjo anesteziologė, paklausinėjo apie būklę ir t.t. Tuo metu kaip tik dar buvo išlikęs kosulys po laringito, pasakiau, kad šiek tiek pakosčiu, tai sako labai blogai, gal darysime vietinę nejautrą. Susinervinau, sakau tikrai ne, žinau save, esu jautri, nuolat verksiu (buvo tokia patirtis operuojant meniską, po mano isterijų operacinėje vistiek teko užmigdyti 😅). Tada suleido super vaistų nuo kosulio, po kurių kosulys praėjo visam 👍😂 Apie 12.30 išvežė į operacinę. Į palatą grįžau apie 14 val. ( čia jau pagulėjus min 20 pooperac. palatoje). Tenai pradėjau jausti skausmus, tai paprašiau vaistų- suleido Ketanovo. Po op atėjo daktaras, papasakojo kaip praėjo op, ir po 3 val keliauvau namo. Prieš važiuojant dar paprašiau vaistų- sako galim suleisti dvigubą dozę😅 sakau leiskit, kad tik nieko nejausčiau- ir tikrai iki ryto buvo super- kaip nieko nedaryta. Paskui jau sunkiau buvo 😅 reziumuojant- nėra taip baisu kaip atrodo😉 galvokite pozityviai ir kad tai laikini nepatogumai, o paskui džiagsitės gyvenimu 😉 sėkmės. Parašykite paskui kaip viskas praejo.
Ingri2 parašė:
Sveiki,gal kas pakomentuos.rytoj man trys savaites po hemarojaus operacijos,po operacijos savaite labai nedaug man patepliojo ir viskas,siandien vakare galvojau pas…
Man treciad bus 3 sav. Šiandien išėjau į darbą. Darbas sėdimas prie komp. Kraujai buvo pradžioje, dbr viskas ok. 10 dienų gėriau detralex po 3 tab. 2 kart į dieną, gal tai padėjo. Sako, kad kraujavimas gali užsitęsti ir iki poros mėn, plius jus siuvo. Man siuta nebuvo. Bet man atsirado nedidelis mazgas, kuris vargina.. nzn, ar cia naujas mazgas, ar taip kažkas. Lyg tai mažėja, bet labai lėtai.
Aviete99 parašė:
Kaip suprantu Jums tik žiedus dės? 🤔