E.A. parašė:
26-32,kartais 33.Ana menesi buvo 27 d.l ciklas.Sirgau rugpjūčio 31.Tai kažin,kai būna negimdinis nėštumas kiek jis tęsias?Juostelės abi ryškios būna?Ar tik vaidu…
Ko taip isikibot I ta negimdini?
E.A. parašė:
26-32,kartais 33.Ana menesi buvo 27 d.l ciklas.Sirgau rugpjūčio 31.Tai kažin,kai būna negimdinis nėštumas kiek jis tęsias?Juostelės abi ryškios būna?Ar tik vaidu…
Ko taip isikibot I ta negimdini?
Mama_Daiva parašė:
kaip suprantu brokuotas testas? čia tas pats apatinis po kokių 15min.. viršutinis darytas diena ar dvi prieš apatinį..
As tai visai nieko cia nematau
dar palaukite,jei bus,pamatysit
Ladybird05 parašė:
O kodel jus galvojat, kad gali but negimdinis? Viskas manau ok, testukai ryskus, tiesiog gal veliau zirniukas isitvirtino. Pasidarykit kraujo tyryma, po poros dienu…
Ai taip visko bijau
nes 2 metus bandem kiekviena menesi,tiek nusivylimu,kad jau bijau visko
ir dar keista,kad taip velai parode tas juosteles...siaip del idomumo paklausiau
kraujo tyrima darysiuos kita savaite kai pas gine eisiu,na taio uzregistravo...teks palaukt
Aukselisss parašė:
nezinau ar ka matysit, bet ar cia issdziuvimo linija? Testas dbest
Kuom jis cia
Aplipes?
bet labai sunkiai imatoma kazkas.
E.A. parašė:
Man rodė neigiamus iki 35cd, va siandien dar paryskejoo kai buna negimdinis nestumas idomu ar juostele antra irgi ryskeja ar lieka vaiduoklis?Pas ginę dar tik k…
Hcg pasidaryk, paziurek kaip auga del visa ko
Mama_Daiva parašė:
Kas per.....gal per anksti atidariau.. maždaug po 3min.. maždaug dar po poros minučių buvo ir nebėra..
![]()
Man visalaika taip buna, abi isryskeja ir kai isdziuna dingsta- nestumo nebuvo
J.Vaida parašė:
Isgaravo oreman su ameritek taip buvo... bet po to vel pasirode
bet kita diena ir mm pasirode
![]()
Na man dar neteko, kad easy test šitaip žaistų
jei dingo, manau neigiamas..
musintais testukas galvojo, teigiamą parodyt ir apsigalvojo..
J.Vaida parašė:
Ko taip isikibot I ta negimdini?![]()
Neisikibau, tik taip baisu
pirmas nestumas,labai ilgai lauktas ir planuotas,o kai rodo 2 pagaliukus labai keista,negaliu patiket
o dar tos dienos iki kraujo tyrimo taip ilgai slenka...tai idomumo delei skaua paklausiu kaip buna su negimdiniu,ar rodo ryskias juostas ar ne
Mama_Daiva parašė:
Na man dar neteko, kad easy test šitaip žaistųjei dingo, manau neigiamas..
musintais testukas galvojo, teigiamą parodyt ir apsigalvojo.. :laaabai-juokinga:…
sakyciau balandzio pirma, nu bet lyg ne
E.A. parašė:
Neisikibau, tik taip baisupirmas nestumas,labai ilgai lauktas ir planuotas,o kai rodo 2 pagaliukus labai keista,negaliu patiket
o dar tos dienos iki kraujo t…
Pamirskit ta nigimdini
dabar kaip tik negalima neigiamais dalykais uzgrusti galva
megaukites || ir laukit vizito pas gyd..
E.A. parašė:
Neisikibau, tik taip baisupirmas nestumas,labai ilgai lauktas ir planuotas,o kai rodo 2 pagaliukus labai keista,negaliu patiket
Neparasei nei vieno simptomo,kad galima butu itart negimdini!
Gimdinis tads
E.A. parašė:
Nebijokit,buit rami,tikekites geriausio.Mes laukem 5 m,buvo visko daug, asaru,streso,vel pakilimu,nusileidimu.Pamacius pirma karta || negalejau patiketi,ilgai netikejau,net kai parode vaikeli,tiksliau grudeli.Nesivyste,bet po 2 ciklu uzkibo velbir va laksto po namus puikus sunelis.Taigi mano patarimas,kuo daugiau vidines ramybes,sveiko maisto,judejimo ir geros nuotaikos.Laikas eina labai letai,bet gimdymo diena supranti,kad nuo tada kai suzinojai,iki gimdymo laikas tiesiog praskriejo
Grazinau parašė:
Kuom jis cia
Aplipes?bet labai sunkiai imatoma kazkas.
Trupinukai
greit fotkinau kol vyrs negryzo, nebuvo kada nuotraukos est3tika rupintis
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai