2017.09.18 12:38 (prieš 8 m.)
Sveikos, esu neštukė pagal save 9savaitė pagal ginekologės skaičiavimus 12savaitė. Penktadienį pradėjau kraujuoti, niekas nebėgo, tiesiog valantis. Labai išsigandau, paskambinau savo gyditojai, ji mane pakonsultavo, suteikė daugiau psichologinę pagalbą, kad jei skaudės važiuoti į primimąjį. Tačiau suteikė tikrai ne tai, kad vilties bet realiai įvertinti situaciją, kad jei ir vyksta persileidimas jo sustabdyti negalės, ir dėl to nei aš nei medikai nėra kalti, taip tiesiog ivyksta. Beabejonės skaudu tai girdėti, tačiau ji buvo teisi, reikia galvoti ir realiai apie tai nes veliau bus lengviau.
Kadangi ji mane priregistravo echoskopijai rugsėjo 27dienai, aš beabejonės taip ilgai nenorėjau laukti, skambinau privačiam echokopui ir užsisakiau laiką šiandienai (pirmadieniui) po pietų. Tai gi apsilankiau pas savo gyditoja ryte, tik pasikalbėjome, neimė nei kraujo nei kitų įprastų imti tyrimų ir laukiam pietų. Labai bijau, bet kartu ir laukiu nes geriau žinoti, nei visai nieko nežinoti.
JAUSMAS TOKS KAIP MĖNESINIŲ CIKLAS, PAGAL MANO CIKLA JIS PENKTADIENĮ IR TURĖJO PRASIDĖTI. KRAUJAS BĖGA IR TOLIAU, BET LABIAUSIAI LIEKA VALANTIS, ANT IKLOTO ŠEKTIEK IŠBĖGATAIPAT SU IŠSKIROMIS (BEJA MAN JŲ VISADA YRA IŠSKIRŲ, TIEK NEŠTUMO TIEK NE METU). PILVO SKAUSMAI PRASIDĖJO VAKAR NAKTĮ, BET TOKIE , KAD TIKRAI GALIU KENTĖTI, NUGAROS JUOSMENINĘ DALĮ TAIPAT SKAUDA, JAUSMAS KAIP PER TIKRAS MĖNESINES. KRAUJAS BĖGA IR ŠVIESUS IR TAMSUS. KRŪTINĘ LYG IR ATLEIDO TAČIAU SPENELIAI VISVIEN JAUTRUMĄ TURI. KITŲ NEŠTUMO POŽYMIŲ NEJAUČIAU NUO PAR PRADŽIŲ, TIK KRUTYS.
pranešiu naujienas , kad ir kokios jos bebutų.