2016.06.20 13:51 (prieš 10 m.)
burburbur parašė:
As tai sakiau sekanti karta kai uzkibs nieko saviskiuj nesakysiu iki kol bent sirdutes nepamatysiu. Buvo begalo skaudu ne tik man,bet ir jam.
Žinok, vienai neapsimoka apsikrauti.. Mes bent jau su vyru, viską darom kartu, ir sakėm ištversim viską kartu. Aišku manasis irgi nusiminė, bet jam žymiai skaudžiau klausyt kaip aš krokiu, ar dar ką. Va nesenai vėl susiskambinom, tiesiog aš jau nurimau, nuo kito savaitgalio keliaujam į LT ilgų atostogų, sakėm apseisim su visais skaičiavimais, su visokeis forumais.. Atsipalaiduosim ir darysim ov testukus tik.. Užsiimsim veiklos, kad negalvot apie tą patį vis. Aišku, dar dabar mane ramina jis kad čia gali būti ne mmm. Nes per mmm man visada skauda ir nugara ir pilvo apačią, vaikštau susirietus, o dabar be jokių skausmų aš čia.. Sakė lauksim ir žiūrėsim. O jei nebus, reiškia bandysim kitą kartą ir jei tik pagalvosim kažką apie nėštumą, bėgsim užsiimt kokia nors veikla, kad ir žolę pjaut ar mašina plaut, sakė kad ir per lietų
Aš viena negalėčiau tylėti, nes dar irzleste tapčiau ir labai greitai susipyktumėm, mes tokie esam, kad mums abiems reikia didelio dėmesio vienas iš kito ir visas problemas sprendžiam kartu, kad ir kokios jos bebūtų