Alteja2017 parašė:
Norejau parodyti darbelius savo
,
Gražu, po kiek parduosit?
Alteja2017 parašė:
Norejau parodyti darbelius savo
,
Gražu, po kiek parduosit?
makle parašė:
sveiki, gal zinote kur Vilniuje butu galima gyvai apziureti ir isigyti uzpildo pagalvei (noriu pasisiuti zindymo pagalve)![]()
Manau Jums reikėtų spec.granulių užpildui. Domejausi, tuoj rasiu nuorodą.
makle parašė:
sveiki, gal zinote kur Vilniuje butu galima gyvai apziureti ir isigyti uzpildo pagalvei (noriu pasisiuti zindymo pagalve)![]()
https://m.skelbiu.lt/skelbimai/sedmaisiu-granules-super-kaina-18865918.html
Štai čia. Aprašyme rašo, kad turi specialų maitinimo pagalvėms. Aš paprastom granulem turiu, tai trečdalis susigulejo.
aliepa parašė:
Sveikosbudama mamos atostogose pradejau siuti ir as, po truputeli jau ir parduodu bet zengiu labai mazais zingsniukais ;) stai keletas darbeliu
![]()
Sveiki, Jus tikra saunuole!
As irgi uzsikabinau uz siuvimo, pradziai pasidariau vystyklus ir nosinates is marles, o dabar bandau kelnytes drauges berniukui pasiut (ji to aisku nezino), bet pradzia oj kokia sunki kai kyla daug klausimu..
aliepa parašė:
Sveikosbudama mamos atostogose pradejau siuti ir as, po truputeli jau ir parduodu bet zengiu labai mazais zingsniukais ;) stai keletas darbeliu
![]()
Labai grazu ☺ o kaip jus rubeliams pasidaret iskarpas? Kiek bandziau niekas man nesigauna
JDDŠ parašė:
Labai grazu ☺ o kaip jus rubeliams pasidaret iskarpas? Kiek bandziau niekas man nesigauna![]()
ta prasme nesigauna? butent kas?
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai