Evia parašė:
Kraujais gal ir nesitaško, bet pvz maniškis irgi sako bus tik kol sąrėmiai, o vėliau išeis už durų laukt, klausiau kodėl taip nusprendė tai sakė, jog jam per sunku …
Tai jums per saremius skaudes ne ka maziau nei stumiant 🙂
Evia parašė:
Kraujais gal ir nesitaško, bet pvz maniškis irgi sako bus tik kol sąrėmiai, o vėliau išeis už durų laukt, klausiau kodėl taip nusprendė tai sakė, jog jam per sunku …
Zhiuli parašė:
Nesitaško ten kraujai ant sienų. Jei prie galvos būtų, jokio kraujo net nepamatytų iš viso
Nu kai kuriems uztenka maziausio menkniekio kad neatlaikytu.Pvz maniskis alpsta kai krauja ima is pirsto,tai nemanau kad gimdykloj jam bus ramiau...zinau kas vyksta gimdykloi,ko gali tiketis ir pazystu savo vyra,as nenoriu dar ir del jo pergyvent,geriau ramiai dirbsiu savo darba,o tetis bus uz duru visai salimais.Nemanau kad nuo to maziau myles mane ar vaikuti.Cia kiekvieno jau pasirinkimas ir mano vyrui ten ne vieta🤷♀️
tartan parašė:
Aš esu optimistiškai nusiteikus, kad viskas bus greitai ir neskausmingai 😁👍 kol kas mano giminės moterys apsiėjo ir be nuskausminimų, kurios natūraliai gimdė, labai tikiuosi, jog ir man taip pasiseks😁👍
tartan parašė:
Cia tokia pati bergdzia diskusija kaip ir nemazai kitu temu 🙈 kas nori gimdo kartu,kas nori gimdo vienos ;)
lauruschka parašė:
Nu kai kuriems uztenka maziausio menkniekio kad neatlaikytu.Pvz maniskis alpsta kai krauja ima is pirsto,tai nemanau kad gimdykloj jam bus ramiau...zinau kas vyksta…
Cia ne i tema Lauruschka,bet jei mylites ir netyce susergi pamato krauja ir jis nualpsta ? 🤭
lauruschka parašė:
O as nenoriu saviskio gimdykloje. Kol saremiuosiuos zinoma kad bus salia,pades iki vc nukrypuoti,paduos vandens ir t.t bet stanginimosi metu nenoriu kad butu su man…
Mano irgi kraujo nelabai pernesa, bet su pirmu tai buvo visalaik, net nebuvo kalbos kad iseis
tai ir si karta pats nori buti ir dalyvauti. Nuu bet cia juk kiekvienos seimos susitarimas ir pasirinkimas
Glamur parašė:
Kažkaip nemanau, kad gimdymo stebėjimas garantuoja vyro ryšį su vaiku, kažin ar yra tokia statistika kur nors, jei ir būtų, tai abejoju jog visi stebėję vyrai turi …
O prie ko čia tos skyrybos iš vis? 😅
RED666 parašė:
Cia ne i tema Lauruschka,bet jei mylites ir netyce susergi pamato krauja ir jis nualpsta ? 🤭
RED666 parašė:
Taip nera nutike tai neturiu ka ir atsakyti🤷♀️ nezinau kaip tureciau interpretuoti tokia zinute,bet manau reik skirt kur kas,nes gimdymas bent man visai neprilygsta ar menesinem ar kraujo imimui is pirsto...ar nebus viena is tu temu kur lygiai taip pat arsiai pasisakines tos kuriu vyrai dalyvauja gimdyme,kaip ir tos kurios kategoriskai kisa nuomone del maitinimo krutimi😁 diskusija kuri neveda niekur🤷♀️😁
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai