Niuse parašė:
Mamytės ar duodat ką kramtyti vaikučiams patiems? Ar per maitintuvą? 🙂 Kaip tos kurios mp maitinat vandenuką duodat? Gertuves naudojat kokias?
Duodu baranka kramtyti tos kur labai kietos patinka jam manau dantukys pasikaso
Niuse parašė:
Mamytės ar duodat ką kramtyti vaikučiams patiems? Ar per maitintuvą? 🙂 Kaip tos kurios mp maitinat vandenuką duodat? Gertuves naudojat kokias?
Duodu baranka kramtyti tos kur labai kietos patinka jam manau dantukys pasikaso
niduliuke parašė:
Man turbūt paranoja, aš bijau išvis kažką žalio neapdoroto duoti, labiausiai dėl pilvo ir alergijos aišku neramu 😕 o ką Jūs dar duodat per maitintuvą? Esu turėjusi …
Per maitintuva kolkas daviau obuoliuko ir vynuogiu kelis kartus esu davusi. Musu tai ne medziaginis maitintuvas. Bet tai zinot kiek jis ten ir pakramto ji apvercia ir tada rankena griauzia to maitintuvo 😃
Mes jau pilnai valgom ryte koseles mamuko,pietus zuvis(menke sviezi,lasisa,sterkas) su darzovem arba mesiska su darzovem kolkas strutis,triusis,vista,putpele. Pavakariams desertine tyrele,nakciai hippo naktine kosele,nakti mp arba misinukas. I tarpus diena geriam vandenuka.taip pat po pietu valgio, melynes nuplikytas idedu i ciulptuka.
Svajonėspildosi parašė:
Mes jau pilnai valgom ryte koseles mamuko,pietus zuvis(menke sviezi,lasisa,sterkas) su darzovem arba mesiska su darzovem kolkas strutis,triusis,vista,putpele. Pavak…
O galima jau tiek visko duoti per diena? Mum dar neleido labai daug visko primaisyti tik dvieju rusiu kose per diena
Svajonėspildosi parašė:
Mes jau pilnai valgom ryte koseles mamuko,pietus zuvis(menke sviezi,lasisa,sterkas) su darzovem arba mesiska su darzovem kolkas strutis,triusis,vista,putpele. Pavak…
O kaip jus menke ruosiate?
Red_Flower parašė:
O kaip jus menke ruosiate?
Viska ruosiu ant garu,kartu su darzovem,kas kart skirtingai pvz: menkes gabaliukas,bulvyte,zirneliu,morkyte, krapiukas
Jis pas mus valgus,problemu nera su maitinimu,nesame alergiski, zinoma visada stebiu. Su pediatru pasitarta.
Leilau parašė:
O galima jau tiek visko duoti per diena? Mum dar neleido labai daug visko primaisyti tik dvieju rusiu kose per diena
Na taip,jau 7 men.su virs, jei vaikas valgus ir neturi problemu maisto racionas yra pleciamas po truputi.
Taip pat turiu issaugojusi tokia foto
Leilau parašė:
Tai ar negeriau viena darzoviu kose tada duoti kita grudine ? Tai reik jau lavinti receptorius vaikui. Mesyte jau tokiam amziuj (7men) rekomenduojama
Leilau parašė:
Mano vaikas irgi labai daug ką valgo. Tik žuvies dar nedaviau, kiaušinio baltymo ne ir iš mėsų tik triušiena, veršiena. Bet šiaip vaisiai, košės, daržovės praktiškai visos, kas tokiam amžiuj tinka ir nemaišyt neįmanoma, jei pvz 5 valgymai per dieną.
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai