Pate parašė:
Ne ne, čia turiu omenyje ne perrašymą, o mums taip gaunasi kad jeigu abu su vyru einam dviems metams, tai antrais metais nukenčiam finansiškai, jeigu eičiau pati vi…
Nu taip 😅 o pas jus įdentiški, ar ne ? 🙂
Pate parašė:
Ne ne, čia turiu omenyje ne perrašymą, o mums taip gaunasi kad jeigu abu su vyru einam dviems metams, tai antrais metais nukenčiam finansiškai, jeigu eičiau pati vi…
gabriele.gi parašė:
Neidentiški, tai džiaugiuosi kad neidentiški, biški mažiau rizikų
gabriele.gi parašė:
Smagu, man irgi dėl to palengvėjo 🙂 su identiškais ir gimdyti ankščiau, mums tai sakė 38 savaičių reikės .. 😅🙈
kaip faina šis forumas ir kad renkasi vis daugiau mamyčių su dvynukais, nes senesnese dvynukų grupėse tai labai pasyviai jau bendrauja mamos, matyt turi ką veikti jau pasigimdžiusios
Kažkuri dar minėjot gerą mintį, kad antras nėštumas - ir iškart daugiavaikė mama. Man ta pati mintis sukosi
atrodo nu bliambaaaa, neplanavau taip!!
visad galvojau, kad turėsiu du vaikus ir užteks.. bet va - planuok neplanavęs :))
o iš kokių jūs miestų? Kur planuojat gimdyti?
nikole_ parašė:
kaip faina šis forumas ir kad renkasi vis daugiau mamyčių su dvynukais, nes senesnese dvynukų grupėse tai labai pasyviai jau bendrauja mamos, matyt turi ką veikti j…
Gavosi kaip gavosi. 😀 aš iš Kauno, gimdyti planuoju jei viskas gerai krikščioniškuose, nes su pirmagimiu ten buvo super. O jei cezarį kokį planuos tai tik klinikos 🙈 o iš kur jūs ?
gabriele.gi parašė:
Gavosi kaip gavosi. 😀 aš iš Kauno, gimdyti planuoju jei viskas gerai krikščioniškuose, nes su pirmagimiu ten buvo super. O jei cezarį kokį planuos tai tik klinikos …
Aš iš Vilniaus, tai bandysiu Santariškėse
nikole_ parašė:
kaip faina šis forumas ir kad renkasi vis daugiau mamyčių su dvynukais, nes senesnese dvynukų grupėse tai labai pasyviai jau bendrauja mamos, matyt turi ką veikti j…
Mes su vyru sakom, būtų 2, trečiam jau vargu ar kada ryžtumėmes, o čia jau iš karto gavosi kad bus 3vaikai
Aš iš Vilniaus rajono, planuoju santariškėse, man jie arčiausiai gaunasi, ir pirmą irgi ten gimdžiau
gabriele.gi parašė:
Mes irgi taip sakėm, sužinojau jog laukiuosi antro, vyras žiūri į mane ir sako aš daugiau nenoriu. Sakau aš daugiau irgi nenoriu, nes man gimdyti gi 😀🙈 kiti juokavo…
Oi, net balsu nusijuokiau
Kai suzinojau, kad laukiuosi, mano vyras irgi kazka juokavo: " o jeigu dvynukai?"
sakau: "eeeeeik tu, neimanoma, juk gimineje nebuve"
nu kaip nereikia niekad sneket!!
nikole_ parašė:
Oi, net balsu nusijuokiauKai suzinojau, kad laukiuosi, mano vyras irgi kazka juokavo: " o jeigu dvynukai?"
sakau: "eeeeeik tu, neimanoma, juk gimineje nebuve…
Bet čia rimtai, aš sakiau "o įsivaizduok jeigi dvynukai" ir bac, sužinom vos ne 11sav tik kad dvynukai, nes pirmo echo metu 6sav nematė antro, tik vieną. O tada sakiau " blemba tik kad ne du bernai" ir ką jus galvojat du bernai
karma man suveikė čia visu 200%
2 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai