Sveikos, mamytes.. Gal katros maziukas yra alergiskas misinukams, ir gal kokius specialius perkat, gal galit patarti, nes manau, jog mano maziuka beria nuo misinuko..
Beje, gal mamyciu yra skrendanciu birzelio 16 d. i Vilniu?
Labukas as ir su klausimeliu zodziu mes su wyru esam susituoke bet as nesu pasikeitus paso (pawardes )o santuokos liudijimas paliktas lietuwoj , ar man sant liudijimo reikes kai noresim issiimti laikina gryzimo dokumenta i lietuva?Ir kaip geriau patarkit kiek girdejus gimus waikiuciui duoda mamos pawarde o tai man gal geriau butu pasikeisti ampasadoj pasa kad butu su wyru wienodos pawardes? Ir tada leliui duotu tokia pacia nes sake termino pasikeisti pasa nera tik wat jau Kai waiko laukiesi tipo problemu gali kilti? Ir ar tikrai lietuwoj waikuciui pasa padaro tik per 6-12 men ? ir gal kuri daretes Cia pas per kiek laiko padaro?
San-drute parašė:
Labukas as ir su klausimeliu zodziu mes su wyru esam susituoke bet as nesu pasikeitus paso (pawardes )o santuokos liudijimas paliktas lietuwoj , ar man sant liudiji…
Koks skirtumas kokia duos pavarde ligoninej? Kai registruosit, tada galit rinktis kokia norit pavarde. Na o lt vaikams pasus padaro per tiek pat laiko, kaip ir suaugusiam
Egliuxxx UK parašė:
Koks skirtumas kokia duos pavarde ligoninej? Kai registruosit, tada galit rinktis kokia norit pavarde. Na o lt vaikams pasus padaro per tiek pat laiko, kaip ir suau…
As nk nezinau zinok pirmas lelius waje ;) tai zodziu ligoninej duoda mamos pawarde ane? O po to kur registruoji kad gali keisti?
San-drute parašė:
As nk nezinau zinok pirmas lelius waje ;) tai zodziu ligoninej duoda mamos pawarde ane? O po to kur registruoji kad gali keisti?![]()
taip, ligoninėje vaikui duoda mamos pavardę, kokia ji bebūtų
labai juokingai buvo mums
Kamilis ir su pavarde -aitė
bet paskui, kai ėjom išsiimti gimimo liudijimą rašėm tėčio pavardę
Rūtelėlė parašė:
taip, ligoninėje vaikui duoda mamos pavardę, kokia ji bebūtųlabai juokingai buvo mums
Kamilis ir su pavarde -aitė
![]()
bet paskui, kai ėjom išsiimti gimi…
Eik sau tai bus pas mane berniukas su- yte- o jetus
o kur gimus reik uzregustruoti councile ar kazkokiam registracijos biure?
San-drute parašė:
Eik sau tai bus pas mane berniukas su- yte- o jetuso kur gimus reik uzregustruoti councile ar kazkokiam registracijos biure?
na as galvoju kad vaiko pavarde turetu buti pvz tokia kokia yra tavo tetes(ne vyro) .. jei tu esi pvz banyte tai vaiko turetu buti banys..
o paskuj det savo vyro pavarde..
kadangi mano draugas dar ner issiskyres tai as desiu vaikuj savo pavarde tai nebus ...aite
o su galune ....as. desiu savo tetes pavarde jam.
San-drute parašė:
Eik sau tai bus pas mane berniukas su- yte- o jetuso kur gimus reik uzregustruoti councile ar kazkokiam registracijos biure?
mums dar ligoninėje davė tokį lapą, kuriame surašyti visi artimiausi registracijos centrai.. ten pasiskambinti reikia, gauti appointment`ą..
pabandyk pasigooglint ir paieškot savo mieste register office (gali birth dar parašyt..)
Deikante parašė:
na as galvoju kad vaiko pavarde turetu buti pvz tokia kokia yra tavo tetes(ne vyro) .. jei tu esi pvz banyte tai vaiko turetu buti banys..
ligoninėje užrašys pavardę lygiai tokią, kokia yra tavoji
o vėliau galima į keisti kokią nori..
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai