ruruta parašė:
Mezgu bet tik savo malonumui![]()
Dabar reik pradet balta megztuka mazajam megzti,neaisku ar tose ligoninese bus silta ziema.
kur gimdysi?
ruruta parašė:
Dabar reik pradet balta megztuka mazajam megzti,neaisku ar tose ligoninese bus silta ziema.
kur gimdysi?
barmenyte parašė:
O kur jus gyvenat? Bandziau su tuo fn, nieko man nesidaro![]()
Mano vyras 15m.dirba programuotoju,as jam pasakiau tavo problemele,sake laptope apacioj yra klavisas vadinasi fn,nuspausk ji ir paspaudinek virsutinius klavisus su f raidem,turbut ekrana uztamsinai,jei ka kreipkis maniskis tau paaiskins per telefona
Upsiuke parašė:
kur gimdysi?
Combo ligoninej,sako kad dickis mano beibis,nes ir pirmas didelis gime
ruruta parašė:
as tik konsultacijos noretau
ruruta parašė:
Combo ligoninej,sako kad dickis mano beibis,nes ir pirmas didelis gime
As pernai rugseji gimdziau, tai keeeepem....jetaus, ten radiatoriai karsti apvalia para buvo. Ziauriakas zinok. Tipo del leliuku sildo... Tai nepergyvenk, nebus salta. Nebent uzpuls salta salta ziema ir tiek nebeprisils palatos
redina parašė:
as tik konsultacijos noretau![]()
As neprofesionali mezgeja,taip savamoksle.Klausk jei zinosiu atsakysiu
ruruta parašė:
Mano vyras 15m.dirba programuotoju,as jam pasakiau tavo problemele,sake laptope apacioj yra klavisas vadinasi fn,nuspausk ji ir paspaudinek virsutinius klavisus su f raidem,turbut ekrana uztamsinai,jei ka kreipkis maniskis tau paaiskins per telefona
as jau jai sita sakiau su FN knopke, sake neveikia, niekas nesidaro..
Upsiuke parašė:
as jau jai sita sakiau su FN knopke, sake neveikia, niekas nesidaro..
Aisku,turbut gal slapiai pavale o jei taip nutiko tai sake tures problemeliu su kompu.
As esu tokia ziopla su tuo persistengimu,vis norisi geriau o gaunasi taip kad lycnos problemos ant savo galvos.
Lunita parašė:
Duju bilas 27e![]()
nepergerai
, mes 120 uz viska pyle,. tipo tikslus parodymai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai