bemsiuke parašė:
vimeo.com/24963924
nu tikrai grazu....
grazu...
bemsiuke parašė:
vimeo.com/24963924
nu tikrai grazu....
grazu...
bemsiuke parašė:
vimeo.com/24963924
nu tikrai grazu....
tikrai gražu...taip viskas žinoma, išgyventa, patirta.....griebia už širdies...
kažkaip net sukilo prisiminimai....
reniukas parašė:
Yrunia, matyt susitikimo mamyčių nelabai pavyks padaryti, nes toks savaitgalis...visos pas savo mamas leks...Forti, na, žiauroka patirtis su daktarais....
aš tai tavo vietoje galvočiau kur kitur gydytis, nes čia ir nugydyti gali
![]()
labukas
tai va va ir as mastau kad ne i rokiskio gydytojus reiktu kreiptis... bet kur???
galvoju viska atsisviest ka dabar echo dave ir nuejus pas savogydytoja paprasyt siuntimo...
bemsiuke parašė:
Forti, kaip cia taip vezima palikot kaime?
del sveikatytes tai jau jo... na svarbiausia aiški priežastis skausmo, išsigydisi, vaistais gi gal buna kad skaldo
eina peklon tik su tuo vezimu
zadejom kita diena vel vaziuot tai sakom kam cia tasytis... o po to pasikeite planai tai va tik rytoj tevaziuosim (o ir tai gal dar paaiskes kad tik 6ni) ... tai antra diena namie tupim
bemsiuke parašė:
vimeo.com/24963924
nu tikrai grazu....
cia jau komplimentai idejos autoriui, fotografui - nuostabiai iamzino laukima ir labai subtiliai nufotografavo pati veiksma... tikrai zino savo darba... labai labai labai...
Sveikos mergaites. Pasigirti noriu pirmoje bvietoje jog si vakara laukiame atvaziuojamcio triratuko
pagaliau gavome kokio norejome
tai skraidau padebesiais
Foti saunule kad isiaiskinai savaja skausmo priezasti, Nes kaip matau ne viena esame daktarais musu nusivylusios ir ten be greitosios geriau neiti. Sekmes tau toliau visa tai gydantis nes man rodos reik operuoti ane ? nes daug kas tuos akmenukus poto laiko prisiminimui. "(((Reik nueiti i antra auksta pas zadarozna ir sakyti isoperuokite mane
))) " cia rimtai pajuokavau nes juk pati esi gera "daktare". Nes tarkime man buvo apendicitas reikejo operuoti greitoji nuveze i priimamaji o maam uzbego susitare su zadaroznu jis musus pazystamas ir po 1j jau buvau isoperuota ir randelis labai grazus kurio nesimato
Labai grazus filmukas.
O as vel einu ruostis i laukuti.
grazios dieneles jums memukai
Sveikutės
Šį savaitgalį susitikimuko tikrai nepavyktų pasidaryt, nes Mamyčių savaitgalis, o toliau reiktų žiūrėt orų, kad nelytų. Beje, klausiu paskutinį kartą ar nesudarytų kliūties susitikimui jei reiktų pavažiuot už Rokiškio ir prisimokėt už sodybą kokių 10-15 Lt? jei viskas tenkina, tada galiu tartis dėl vietos. Laukiu atsakymų.
Tiesa, mano kačiukas šiandien jau ėjo į darželį ir labai linksmas buvo. Tai aš po vizito pas ginę į turgų "išokau", tada parduotuvėj "prasinešiau" ir dabar kol miegą kačiukas gaminu pietus ir vakarienę iš anksto. vat taip
man taip smagu kai galiu ramiai viską pasidaryt
Beje, turguj buvau sutikus dvi laputes kumutes (Reniuką su Boružyte)
Tai ar gavot leliukam kepuryčių
Alinut, kaip smagu, kad dabar su triratuku galėsit bimbinėt
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai