Paul123 parašė:
Po kontraceptiku vartojimo kiek laiko praejo?
savaite pusantros taip bet kiek sake kad daug negere nes blogai darytis pradejo
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįPaul123 parašė:
Po kontraceptiku vartojimo kiek laiko praejo?
savaite pusantros taip bet kiek sake kad daug negere nes blogai darytis pradejo
Paul123 parašė:
Rupinates ar gaudot taip cia?.. Itariai skamba...
ir rupinuosi ir tuo paciu idomu labai nes kaip ir sakiau esu zalias sitoje temoje tad ieskau patarimu ar taip gali buti
miss_luckystar parašė:
Sveikos, rasau ir as ciapasipasakosiu savo bedas
jau 1.5 metu kaip bandom susilaukti dar vieno vaikelio, bet... 2016 lapkriti persileidau 6sav, buvo man laab…
Nuo 12 sav speju Norvegijoj esat? As ir 2 netektis turejau per pusmeti... laikykites
Tikriausiai ir as praradau svo zirniuka. Sekmadieni po truputi pradejau kraujuoti. Vakar nuejau pas daktare o ji sake nieko nedaryti ir laukti. Jeigu prasides stiprus skausmai tada vaziuoti i ligonine. O jeigu ne po 2 sav pakartoti testa. O siandien nuejus i tualeta iskrito kraujo kresulys toks tasus ir maza puslyte.
simpatulka parašė:
Tikriausiai ir as praradau svo zirniuka. Sekmadieni po truputi pradejau kraujuoti. Vakar nuejau pas daktare o ji sake nieko nedaryti ir laukti. Jeigu prasides stipr…
Užjaučiu
noriu tik paguosti jus, kad jums lengvai viskas baigėsi, jei tik norėsite, greit vėl galėsite bandyti. Deja, man viskas baigėsi gruodį, sužinojau sausį, o iki šiol dar kenčiu pasekmes... taip kad, nenukabinkit nosies, mylėkit save ir su viltim vėl bandykit!
Liepiukas parašė:
Užjaučiunoriu tik paguosti jus, kad jums lengvai viskas baigėsi, jei tik norėsite, greit vėl galėsite bandyti. Deja, man viskas baigėsi gruodį, sužinoja…
Aciu uz palaikyma. Tikrai yra labai skaudu, nemaniau kad kada nors taip gali atsitikti. Bet vadinas taip turejo buti.
Stebukliukas2 parašė:
Aciu uz palaikyma. Tikrai yra labai skaudu, nemaniau kad kada nors taip gali atsitikti. Bet vadinas taip turejo buti.
Stiprybes. As liepa turejau abrazija o spali savaimini persileidima. Vis dar nepastoju nervas suima kartais atrodo depresija... bet pries veja nepapusi.
Inga_Inga parašė:
Stiprybes. As liepa turejau abrazija o spali savaimini persileidima. Vis dar nepastoju nervas suima kartais atrodo depresija... bet pries veja nepapusi.
Po dvieju savaiciu daktare liepe pasirodyti. O dabar liepe gerti folio rugsti ir dilgeliu arbata bei net nebandyti pastoti 6men bentjau.
Stebukliukas2 parašė:
Po dvieju savaiciu daktare liepe pasirodyti. O dabar liepe gerti folio rugsti ir dilgeliu arbata bei net nebandyti pastoti 6men bentjau.
Įdomu kodėl gydytojai taip skirtingai patarinėja ? man net po 2 abrazijų gydytojas sakė nelaukti..
Liepiukas parašė:
Įdomu kodėl gydytojai taip skirtingai patarinėja ? man net po 2 abrazijų gydytojas sakė nelaukti..
As net nzn, cia gal kaip pats gydytojas galvoja taip ir sako.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai