2018.02.23 12:05 (prieš 8 m.)
Sveikos, rasau ir as cia
pasipasakosiu savo bedas
jau 1.5 metu kaip bandom susilaukti dar vieno vaikelio, bet... 2016 lapkriti persileidau 6sav, buvo man laabai sunkus momentas,ilgai negalejau susitaikyti. 2017 spali ir vel 6 sav ivyko persileidimas... jau buvo lengviau,sakau su kiekvienu kartu vis lengviau darosi
tai va siu metu sausi ir vel pastojau. Labai bijojau,kiekviena karta einant i wc man budavo panika ar tik nepamatysiu kraujo. viskas gerai iki kol neprasidejo 6 savaite, viena diena pamaciau kelis rudus taskus, As aisku jau i asaras,kad viskas. Laukiau kada prasides kraujavimas, bet jis taip ir neprasideda...po keliu dienu vel pasirode tokios isskyros sviesios su rudu, ir vel viskas. Pilvo apacia maudzia, nugara irgi, bet ne kaip saremiai. Krutine buvo atleide,bet dabar lyg ir vel paskausta... Net nezinau ka ir galvoti...Pirma kart kai ivyko,tai kraujavau tai oho, nespejau paketus keisti. Antra karta buvo kraujo,bet ne bedaug, bet buvo. O dabar mastau ar gali but persileidimas be kraujo? O gal nebesivysto,ir tik reik laiko kol pasisalins? Gyvenu ne LT, tai pas daktaru nieko negausi. jau buvau nuejusi, ir sakiau kad laukiuos ar galit stebet mane,nes turejau 2 persileidimus, o man pasake,viskas bus gerai,ateik kai bus 12sav... tai ir nebezinau,net ka galvoti, giliai giliai sirdy tikiuos,kad liko ten kazas ir auga toliau, bet protas nenori tuom tiketi. Po antro persileidimo dariausi tyrimus, viskas buvo gerai, neturi prie ko prikibti. Tai kas gali but blogai? Mano kraujo grupe rezus, gal del to?