Pergalė parašė:
Salia nurodyta norma nuo 4proc. Pastoja ir su 2%. Pas jumis 9%.![]()
Dėkui, bandysim toliau. Mūsų zirniukas jau antrą kartą nustoja vystytis 5 sav... ☹️ LB laukiam, o vis nieko...
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįPergalė parašė:
Salia nurodyta norma nuo 4proc. Pastoja ir su 2%. Pas jumis 9%.![]()
Dėkui, bandysim toliau. Mūsų zirniukas jau antrą kartą nustoja vystytis 5 sav... ☹️ LB laukiam, o vis nieko...
Ieva29 parašė:
Sveikos, gal galėtumėte pakomentuoti spermogramos tyrimą? Kaip suprantu nieko gero, mažas spermatozoidų judėjimas 😓 kas jį didina? Kaip pagerinti būklę? ☹️…
Pabandykite papildus is eurocore motilityboost
Pergalė parašė:
Pabandykite papildus is eurocore motilityboost
O mums del judrumo pasiule babystart fertilman plus ir alpha viril ir dar myonizitoli bet kam ji tai nelabai suprantu..
Klau parašė:
O mums del judrumo pasiule babystart fertilman plus ir alpha viril ir dar myonizitoli bet kam ji tai nelabai suprantu..
Na kiek skaiciau myonizitoli tai tiek mot tiek vyr gerai yra
Chloe8 parašė:
Pasikonsultuokit paskambine i eurocore, ji labai gerai pataria. Su 0 a judrumo vyrui duociau daugiau nei tik motility boost 😊
Ačiū už patarimą 😊 taaaip liūdna po šios dienos tyrimų atsakymų, baisu, kad neis pagerinti viso to reikalo ☹️ o jau taip norisi antro vaikelio 😔
Ieva29 parašė:
Ačiū už patarimą 😊 taaaip liūdna po šios dienos tyrimų atsakymų, baisu, kad neis pagerinti viso to reikalo ☹️ o jau taip norisi antro vaikelio 😔
Neliudekit. Mano vyrui irgi buna gerų dienų ir buna blogu spermos dienų
pas mano vienoj soermogramoj rašo 0 tu greitųjų spermiju o kitoj jau parodė 32% 😊 toj pacioj labaratorijoj. Beje jis nieko nekeitė ne vitaminu jis geria ne maistą keitė.
Babydream parašė:
Neliudekit. Mano vyrui irgi buna gerų dienų ir buna blogu spermos dienųpas mano vienoj soermogramoj rašo 0 tu greitųjų spermiju o kitoj jau parodė 32% 😊 toj pac…
Bet kaip įdomiai, nuo ko kažin tokie pokyčiai priklauso 🙄 aš galvoju, ar galėjo padaryti įtakos spermogramos tyrimui tai, kad sekmadienį jis gulėjo šiltoje vonioje? 🙄 Eina sau, aš labiau pergyvenu dėl vyro atsakymų, nei pats vyras 😁
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai