Gatita parašė:
Mūsiškė irgi spiegia 🤣 ir dar burzgia 🤣 apie skiemenis toli gražu. Ji koncentruojasi i judesi, jau pati atsistoja🙈
Oho, kokia šaunuolė 🤗☺️ mūsų dar tik aktyviai šliaužioja, ypač su priekine dalim, kaip pašautas kareivis 😅
Gatita parašė:
Mūsiškė irgi spiegia 🤣 ir dar burzgia 🤣 apie skiemenis toli gražu. Ji koncentruojasi i judesi, jau pati atsistoja🙈
Oho, kokia šaunuolė 🤗☺️ mūsų dar tik aktyviai šliaužioja, ypač su priekine dalim, kaip pašautas kareivis 😅
Labutis,
Kaip Jums reikalai su dantukais?
Turime 2 apatinius. Kai kalėsi pirmas, temperatūra laikėsi 38 dvi dienas. Gydytoja pasakė, kad matomai virusinė infekcija, nes kraujas praktiškai nieko neparodė. Minėjo, kad prie dantų dygimo aukštos temperatūros nebūna. Sutapimas ar ne, tačiau lygiai po savaitės tas pirmasis ir išdygo.
Nuo vakar panaši situacija: vaikas irzlus, nuotaikų kaita baisulinė, viršutinės dantenos paburkusios, smarkiau kandant pradeda isteriškai verkti, temperatūra staigiai sukilo iki 39.3. Numušėm, pakilo iki 38.3. Rytoj keliaujame pas gydytoją.
Ar buvo kam tokios temperatūros prie dantukų? Baisiai neramu, o dar ir iš savęs esu paranojikė, nerandu sau vietos.😥
asetija parašė:
tai pienas alergenas numeris 1. jogirta rekomenduoja kazkur nuo 10men ragaut..
Taip žinau, bet gydytoja buvo sakiusi, kad galima bandyti duoti paragauti varškytės arba natūralaus jogurto, nes jis nenori pas mane košyčių visai. Bet aišku iš pieno produktų daugiau nieko neduosiu kol neateis tam laikas.
Pipiriukas. parašė:
Sveikos, ar jūsų mažyliai daug kalba, taria skiemenis? 🙂
Išmokes yra dabar šūkauti, tai visi namai skamba. Labai dažnai burzgia. 😀 Ir kelios dienos kai sako jau ma-ma, a-mam, ne. 🙂
silmar parašė:
Labutis,
Kaip Jums reikalai su dantukais?
Mums asmeniškai kai dygo pirmieji dantukai temperatūra buvo max 37,5 kelias dienas, bet va mano brolio mergytei, kai dygsta dantukai, visada aukšta temperatūra sukyla. 🙂
D3IMANT3 parašė:
Išmokes yra dabar šūkauti, tai visi namai skamba. Labai dažnai burzgia. 😀 Ir kelios dienos kai sako jau ma-ma, a-mam, ne. 🙂
oi pas mus irgi koks šukavimas 😃😃
sakau gerai kad name gyvenam nes kaimynai galvotu kas ten vyksta 😃😃😃
Pipiriukas. parašė:
Sveikos, kurį laiką pastebėjau, jog mažylis, kuomet yra emocionalus, sukioja rankytes per riešus, prisiskaičiau internete, jog tai vienas iš autizmo požymių. Ar esa…
Sukioja ir mano vaikas, bet tokiam mažam neitarčiau dar autizmo. Ir šiaip aš pati vaikystei gniaužydavau delnus kai džiaugdavausi, bet paskui išaugau 😁
Kaip jums su atpylinėjimu?
Iki siol viskas ok buvo. Tų atpylimų pasitaikydavo, bet retai palyginus.
Dabar antra gal savaitė kaip pradėjo daugiau atpilt, labiau gal net apsivemia sakyčiau, nes nuo maitinimo praeina valanda virš kartais net. Tai prasidėjo po to, kai ėmė sėdėt savarankiškai ir ropot. Nuolat juda, ropineja, sėdasi, kruta. Nu nebėr kad būtų vienoj vietoj visiškai. Tai ar gali būti susijęs dažnenis atpylimas su tuo nuolatiniu judėjimu? Maisto racionas nesikeičia, mp valgo (aš neeksperimentuoju irgi, valgau įprastai) ir ragavimai prasidėję, bet tą darom jau mėnesį
koko_shanel parašė:
Kaip jums su atpylinėjimu?
Iki siol viskas ok buvo. Tų atpylimų pasitaikydavo, bet retai palyginus.
Taip, pas mus tas pats. Gydytojos klausiau sakė arba persivalgo arba nuo judėjimo aktyvesnio
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai