Bandel parašė:
Pasimeciau, gal praziopsojau jusu pokalbio. Jums is po 1blaskutes idejimo pasidalino i dvynukus? 😳
Taip būna😊
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįBandel parašė:
Pasimeciau, gal praziopsojau jusu pokalbio. Jums is po 1blaskutes idejimo pasidalino i dvynukus? 😳
Taip būna😊
kkiiss parašė:
Man irgi teko... net iki šiol baisu... Sakau, jaučiausi lyg mane būtų kažkas išprievartavęs... Net nesaugumo jausmas paskui kelias dienas buvo pasirodęs...
Man irgi traumą paliko toks tyrimas, vis apie jį galvoju ir analizuoju kodėl taip skausmingai, senoviškai ir baisiai buvo atlikta...
Optimistic parašė:
Taip, dariausi Vilniuje VK. Pati esu iš Kauno ir būnant kauniete gydytoja patarė ši tyrimą darytis su narkoze. Aišku ši paslauga mokama, prieš beveik 3 metus mokėja…
Ar tikrai darėtės histerosalpingografiją ar histeroskopiją?
StebuklingaŽaluma parašė:
Aš net nežinau, koks ten tiksliai skaitosi. Šiaip sakė, kad suleido ale vandenį, skystį kažkokį. Patikrino gimdą ir kiaušintakius. Per atsuktą ekranėlį viską mačiau…
Darė rentgeno nuotraukas su leidus skysčio?
Bandel parašė:
Taip,tik gaila,jog pirmojo skano metu iškart pasakė,kad greičiausiai vienas nustos vystytis savaime,nes širdelės plakimas buvo daug lėtesnis ir skyrėsi dydžiu. Guodė,kad galbūt stebuklas ir įvyks ir viskas bus gerai,bet patarė per daug vilčių nedėti. Sekančio skano metu jau nebeplakė 🤧 bet ačiū likimui už sveika bent viena dukryte😊 šiuo metu planuoju fet ir norėčiau jog vėl taip nutiktų ir dviguba laimė aplankytų! Bet žinoma dėkosiu likimui už bet kokia dovana🙏
Saulytea parašė:
Sveikos. Gal kam irgi neseniai įkėlimas darytas? Kada eisit kraują priduot? Man kažkaip paskaičiavo 8 dienos po blastocistos įkėlimo galvoju ar ne per anksti 🤷♀️🤔…
Pats tas, nes blastocista yra 5 dienų ląstelė, tai 8 dienos po įkėlimo bus maždaug jau tas pats kas 13-14 d po ovuliacijos ir jau arba rodo nėštumą arba tariama mm diena 🙃
Mažylė1 parašė:
Pats tas, nes blastocista yra 5 dienų ląstelė, tai 8 dienos po įkėlimo bus maždaug jau tas pats kas 13-14 d po ovuliacijos ir jau arba rodo nėštumą arba tariama mm…
Liuks tada 🥰
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai