Women. parašė:
Cia Jus ta prasme sau iki gimdos kaklelio pirstus susikisot, kad pajutot, kaip du pirstai telpa? As gerai paskaiciau? 😳 O jei lasa nuolat, tai gali buti vandenys, t…
Ka jus ne taoks jausmas pasirode o.kapset nekasa
Josvainių g. 2, KaunasWomen. parašė:
Cia Jus ta prasme sau iki gimdos kaklelio pirstus susikisot, kad pajutot, kaip du pirstai telpa? As gerai paskaiciau? 😳 O jei lasa nuolat, tai gali buti vandenys, t…
Julija1 parašė:
Tai jei nelasa nuolat, o tik skystesnes isskyros, tai tokiu atveju nieko daryti nereikia, viskas normalu
Ner26 parašė:
Ar vyrams kurie dalyvauja gimdyme ir ima covid testa reik uz ji susimoketi?
Nereikia
saulute80 parašė:
Sveikos, gal kuri žino to jauno gydytojo, priiminėjančio gimdymus šioje ligoninėje, pavardę?
Žygimantas Misevičius, turiu ir jo kontaktus.
Women. parašė:
Tai jei nelasa nuolat, o tik skystesnes isskyros, tai tokiu atveju nieko daryti nereikia, viskas normalu![]()
Na man niekas nelašėjo, o jau 7cm buvo, patikros metu vandenys nubėgo.
Rasuolle parašė:
Na man niekas nelašėjo, o jau 7cm buvo, patikros metu vandenys nubėgo.
Tai as cia rasiau moteriai, kuri rase, kad slapia viskas
Prie ko cia tas, kad Jums nelasejo? 😂 Man ir nelasejo 😂
Women. parašė:
Tai as cia rasiau moteriai, kuri rase, kad slapia viskasPrie ko cia tas, kad Jums nelasejo? 😂 Man ir nelasejo 😂
Atsiprašau, kad parašiau, nežinojau, kad negalima.
Sveikos. Rytoj važiuoju į ligoninę, greičiausiai skatins, nes rado baltymo šlapime. Galvoju dabar, kaip viskas vyksta. Nuvaziuosim, į patį priemima vyrą ileis? O kaip lagaminai? Iš karto juos temptis, ar kai jau žinosiu kad guldo leis vyrui juos paimti? Žodžiu, pasimetus tokia esu. Kaip elgetes tos, kurios neseniai gimdete?
Jūra_tė parašė:
Sveikos. Rytoj važiuoju į ligoninę, greičiausiai skatins, nes rado baltymo šlapime. Galvoju dabar, kaip viskas vyksta. Nuvaziuosim, į patį priemima vyrą ileis? O ka…
Tai vyra ileis nebent jau kai zinosit, kad tikrai guldo ir, kad tikrai skatins ta ar kita diena, i paprasta apziura nieks vyro neileis, nes jum abiem darys covid tyrima ir negalesit niekur nei kojos iskelt is ligonines, nei daiktu nei siaip lauk ar iki pardes ar masinos
tai geriausia Jus nuvarykit jau su savo daiktais del visa ko, tegul apziuri, pasako tikslia data ir tada vyras jau atvaro su savo daiktais ir maistu sau grynai ant tos dienos. Nes jei jus guldys tarkim stebejimui tai gulsit i patologini ne i pogimdyvines palatas tj ten vyru nlb, nes pati ten gulejau 5dienas stebejimui dvivietej su kita panele tj tas vyras ten nei siaip nei taip butu
o atvare ant gimdymo, padare jam testa ir tada jau i pogimdyvine palata su vyru ir leliuku.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai