juoduke. parašė:
sakykit busimos mamytes kuriom apie 14 savaite kaip daretes echo kiek cm jusu mazylis? seip tik idomu mano eho rode 7 cm 14 savaite
mano buvo 12sav 6d 6.5 cm
juoduke. parašė:
sakykit busimos mamytes kuriom apie 14 savaite kaip daretes echo kiek cm jusu mazylis? seip tik idomu mano eho rode 7 cm 14 savaite
mano buvo 12sav 6d 6.5 cm
_ievute_ parašė:
mano buvo 12sav 6d 6.5 cm![]()
tai daugoka
kiek skaiciau 14 savaite ir turi but apie 7 cm bet aisku vystosi visi skirtingai
juoduke. parašė:
tai daugokakiek skaiciau 14 savaite ir turi but apie 7 cm bet aisku vystosi visi skirtingai
CIA KAIP KAM
nes maniskiui leliukui pilvelyje dar tik 14 savaite eina o jau 11.8 cm ir tada kaip tai suprasti ? tikrai labai per didelis bet gal cia nuo visokiu vitaminu taip
blizgutisss591 parašė:
CIA KAIP KAMnes maniskiui leliukui pilvelyje dar tik 14 savaite eina o jau 11.8 cm ir tada kaip tai suprasti ? tikrai labai per didelis bet gal cia nuo visokiu …
tai vitaminus as irgi geriu cia ne nuo vitaminu priklauso tiesiog manaukiekvienas skirtingai auga tas pats kaip ir mes zmones vieni 2 metru kiti 1.80 cm kiti darkitokie tas pats ir pilvelyje manau
juoduke. parašė:
ir man buna ypa jeigu pasinervuoji ko nors arba seip nei is sio nei is to pradeda maust cia pries 3 4 dienas tai ohoho kaip maude bent sekancia diena ejau eho daryt…
Kaip tik rytoj eisiu pas gydytoja, tai reiks pasiklausineti
o sakykit su lektuvu skraidyti nera rizikos?
Tomtoma parašė:
Kaip tik rytoj eisiu pas gydytoja, tai reiks pasiklausinetio sakykit su lektuvu skraidyti nera rizikos?
![]()
ne jei iskas ok tikrai nieko tokio
juoduke. parašė:
sakykit ar as cia viena tokia pamisus ar jus irgi karts nuo karto pasiziurinejate vezimeliu?kazkaip atrodo labai sunku issirikt bus nes jei geri vezimeliai ta…
Kaip graiziai papasakojai apie susitikima su leliuku. Sauni gydytoja
ziedlapytis parašė:
Kaip graiziai papasakojai apie susitikima su leliuku. Sauni gydytoja![]()
Aciu
erikita parašė:
Sveikosdel privaciu grupiu ciabkiekvienas pagal save, pvz man cia lb patinka
o kad niekas neatsektu, paprasciausiai reik duot toki slapyvardi i…
as uz
man ce irgi laaaaaaaaaaaaaabai patink
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai