VeronikaZ parašė:
Sveikinimai ir jums. Tai vyresnė mergaitė?
Turėjau omeny pas mus tas pats dėl berniuko lyties nustatymo
čia bus pirmasis mūsų vaikas.
VeronikaZ parašė:
Sveikinimai ir jums. Tai vyresnė mergaitė?
Turėjau omeny pas mus tas pats dėl berniuko lyties nustatymo
čia bus pirmasis mūsų vaikas.
Besilaukiant parašė:
Sveikinu jus!![]()
Aš niekada negalvojau kad lytį gali nustatyti taip anksti, aš dabar laukiu su nekantrumu 12 savaičių ultrasaundo, kurio Angl…
Genetikai per ekraną viską labai gerai mato, tai ir be NIPT nustato tiksliai, ypač kai berniukas
Sandrozka parašė:
Sveikos.
Mum 8 sav. su biškiu. Echo dar nedarė, turėtų daryti 12 sav, bet kadangi esu vegan…
Šis nėštumas - pirmas, kada esu veganė. Planuoju darytis papildomus kraujo tyrimus visiems būtiniems rodikliams, kas turi įtakos kūdikio raidai.
Geležis, feritinas, b12, vit D., Kepenų fermentai, magnis, varis, cinkas, kalis, kalcis ir natris.
Ir reikia gerti ne folinę rūgštį, o folatus. Folinė rūgštis - cheminis elementas, o folatai - natūralūs ir daug geriau įsisavina. Nuo jų ir nepykina. Nes kai gerdavau folinę rūgštį - labai pykindavo būtent po išgėrimo.
As siandiena pagaliau po scano ir pagaliau pasimatem su musu babiu, jau toks modelis, jau taip pozavo ir toks judrus..😃 ismatavo sprando rauksle tai sake jog viskas idealiai , taip pat paeme kraujo tyrima del sindromu. Kadangi kaip ir pries tai sakiau jog buvo sprando rauksle 9mm ko pasekoje rado edvardso sindroma ir teko nutraukt nestuma. Tai dabar teks laukt atsakymo 10 dienu , bet labai labai tikiuosi jog ateis geri atsakymai🤞🙏🙏
Sveikos esamos ir busimos mamytes!
Turiu klausimeli. Esu 11 savaiciu nestume padarius slapimo tyrima rado B grupes streptokoko bakterija, israse antibiotikus savaitei laiko.
Tikiuosi, kad nei vienai is Jusu taip nera, bet kazkas gal susidurete anksciau su sita bakterija ir galite pasidalinti savo patirtimi
Aciu
gretajp parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytes!
Turiu klausimeli. Esu 11 savaiciu nestume padarius slapimo tyrima rado B grupes st…
Labas, aš tą bakteriją turėjau su pirmu neštumu. Vaistais ją nugalėjome, tačiau gimdymo metu 4 x leido antibiotikus ( jei neklystu) . Tai viskas buvo labai gerai
As irgi šiandien po 12sav scano. Turejo buti nuo buvusio scano 12sav+2 o matmenys kaikurie virsijo net 13sav tai nezinau liek mums tiksliai. Lytį nelabai ziurejo, daktaras seno sukirpimo nelabai net zinojo apie nub theory. Kaklo raukšlės ir nosies kaulo irgi neismatavo neva pagaut negalejo nes vaikutis judejo😬 sake jei būtų per dideli iskart matytusi tai toks 'nematau nieko blogo vadinas viskas gerai' mentalitetas🤦♀️ ziurejo ir per pilva ir per apacia
hope2 parašė:
As irgi šiandien po 12sav scano. Turejo buti nuo buvusio scano 12sav+2 o matmenys kaikurie virsijo net 13sav tai nezinau liek mums tiksliai. Lytį nelabai ziurejo, d…
Pas ką buvote?
ViZu parašė:
Pas ką buvote?
Gyvenu Rumunijoje, tai pas vietinį daktarą, kuris turėjo būti geriausias mieste🤔 tai jei atvirai neatrodo jis man geras apskritai palyginus su kai kuriais daktarais LT ar UK🥴
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai