Ruta G. parašė:
karsciavimo nera.tik kosulys.drasko gerkle.
Jei gerklę skauda ginekologė leido ISLA čiulpti ir paracetamolį jei didelė temperatūra
Ruta G. parašė:
karsciavimo nera.tik kosulys.drasko gerkle.
Jei gerklę skauda ginekologė leido ISLA čiulpti ir paracetamolį jei didelė temperatūra
Adriancik parašė:
Sveikinu,labai panašiai kaip ir mano ,paskutines mm buvo lapkričio 6d. Vizita pas gine perkeliau į gruodžio 14d![]()
Labai panašu ir man. Paskutinės mm buvo lapkričio 4, o šiandien jau ryškuolis. Lauktas, svajotas....emocijos visokios, ir baimė, ir džiaugsmas. Vis pamaudena pilvą. Pas gine gruodžio 11
manilė parašė:
Gal kuri darėtės hcg kraujo tyrimą kai jau pamatėt ryškias dvi II ? Teigiamą pamačiau 29 lapkričio, labai sunkiai ryškėjo testai, o šnd gavus hcg atsakymą kiek nuli…
O vieną kart darėt hcg tik ?
manilė parašė:
Gal kuri darėtės hcg kraujo tyrimą kai jau pamatėt ryškias dvi II ? Teigiamą pamačiau 29 lapkričio, labai sunkiai ryškėjo testai, o šnd gavus hcg atsakymą kiek nuli…
Aš dariau hcg kai mm vėlavo vieną dieną ir ats buvo 38.7. Ir kolkas deja jis nedvigubėja, bet auga 67% kas dvi paras, tai gydytoja visiškai nenurašo dar. O kiek Jums buvo?
GILIUK parašė:
Labai panašu ir man. Paskutinės mm buvo lapkričio 4, o šiandien jau ryškuolis. Lauktas, svajotas....emocijos visokios, ir baimė, ir džiaugsmas. Vis pamaudena pilvą.…
Mano tai pat lapkričio 4 dieną, pas ginę gruodžio 18 dieną. Pas mane tai pat ryškios dvi juostelės ❤️
Twinkle parašė:
O vieną kart darėt hcg tik ?
Taip, kol kas tik vieną , susišvietė pasidaryti šiandien , darysiuosi pakartotinai trečiadienį.
manilė parašė:
Nežinau kiek vėluoja mm nes ciklai nebūdavo pastovūs, turiu pks , šis ciklas buvo skatinamas ir naudojama ovitrele. Teigiama pamaciau 29 diena bet labai neryškų. Ši…
Tai kad mano akimis puikus rezultatas! 🙏
O be to, svarbu žiūrėti, kad dvigubėtų. Be to, normos nurodomos yra labai jau plačios, internete yra oficialių skaičiuoklių, kur jūsų skaičiukai puikiai telpa į normas 😉
Manau, kad nepergyvenkite ❤️🙏
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Tai nieko visgi nera