krekenele2 parašė:
Nava ir as po susitikimo su savo kleckeliu:)jau kaip patiko maciau mazyli mojavo rankytem,sake viskas gerai,augam dabar musu ugis 5.5cm,padare 2 foto,paeme krauja t…
Tavo mojavo, o mano tai vartėsi
krekenele2 parašė:
Nava ir as po susitikimo su savo kleckeliu:)jau kaip patiko maciau mazyli mojavo rankytem,sake viskas gerai,augam dabar musu ugis 5.5cm,padare 2 foto,paeme krauja t…
Tavo mojavo, o mano tai vartėsi
gitanaj66 parašė:
Man sake kad nekenkia citramonas ar paracitamoliskai labai galva skauda isgeriu tablete citramono (gene sake kad nereikia kentet to skausmo)
www.vaistai.lt/nereceptinis-vaistas/nerv%C5%B3-sistem%C4%85-veikiantys-vaistai/analgetikai/paracetamolis-sanitas-500mg-tablet%C4%97s-n20.html
Moterys negi taip sunku paciom prisest ir perskaityt instrukcija? Aiskiai raso, pirmus 6men geriau nevartoti
vaine parašė:
man ir sake, kad negerai citramonas, tikparacetamoli galima. beja, buvau susitikti su savo beibiu, visa laika jis pramiegojo, neisejo jo ismatuotitai vel i pasi…
Negalima paracetamolio
lamour parašė:
Tavo mojavo, o mano tai vartėsi![]()
Vaizdelis turejo buti super,tuo metu kaip dare ismatavimus gulejo ramiai tik sgaiga volia ir rankytem muojuot pradejo liuks
albertina parašė:
Negalima paracetamolio
tai zodziu, nieko negalima?
gyvenu UK ir viska cia gydo tik paracetamoliu, tai tik ji ir rekomendavo
As pasiskaiciau, kad vartojant paracetamoli nuolatos ir didelemis dozemis apsigimimu ir sklaidos defektu dydis populiacijoje siekia 1,5%, kai iprastai yra 1%, taigi padideja 0,5%, bet vartojant nuolatos
vienkartine tablete tokios zalos padaryti negali, viskas turi buti su saiku
o siaip tai nestukem apskritai nieko negalima, nes nera atlikta tyrimu
Einu ieskot savo farmakologijos konspektu ;-) ten buvo tema apie nestuma ir vaistus
Tai vat pagal mano skaidres nestumo metu leidziama vartoti:
Folinė rūgštis – kad išvengi spina bifida
Kiti vitaminai mažomis dozėmis
Ca – kaulų vysytmuisi. Ypač paskutiniu gestaciniu periodu
Fe, vitaminas B12
Vitaminas C
Paracetamolis
Metoklopramidas
Kai kuire AB – penicilinas, amoksicilinas, ampicilinas
Metoprololis – hipertenzijai
Anestetikai
105 testuotojų vertinimai