Juodčkė parašė:
As gimdziau naturaliai negyva vaikeli 21sav...
O Dievuliau...
Jus esat stipri moteris
Juodčkė parašė:
As gimdziau naturaliai negyva vaikeli 21sav...
O Dievuliau...
Jus esat stipri moteris
kyccaa parašė:
O Dievuliau...Jus esat stipri moteris
Aciu. Man ant gulto gulint leido skatinamuosius ir i ta pacia patalpa atvede jauna panele ir dare ant to vertalioto isvalyma. Va toks gyvenimas kas nori neturi,o kas nenori atsikrato
Lūšiukė parašė:
Beje prisiminiau paruošiamuosius nuraminti ir kad rečiau jų būtų padėdavo vaikiškas neuro sirupas. Isgerdavau jo vaikiška dozę ir lengviau būdavo, pailsėti galedav…
Man gydytojos dave Weleda Bryophyllum 50% milteliu. Kai jau lb stiprus buna paruosiamieji, isgeriu. Bet stengiuosi nepiktnaudziauti, sirgdama mm niekada negerdavau nuskausminamuju
Torri parašė:
Vaikutis pilnai isnesiotas nuo 38savtai nedaug ir beliko
![]()
Nuo 37
kyccaa parašė:
Sveikute, man siandien tikrai akmuo nuo sirdies nusirito, kai pamaciau, kiek daug mamyciu Nuo stipriu paruosiamuju kentejoVa, Net Ir siuo metu juos jauciu... …
Man su abiem nuo 20 sav buvo
Lūšiukė parašė:
Aš nežinau kiek įtakos turi, tiesiog gal man toks sutapimas, kad sunkesnis gimdymas. Teko saugotis ilgą laiką ir niekur iš namų neidavau, namie tik apsitvarkydav…
Na, ziuresim, kaip mums bus
Man is viso lovos rezimas paskirtas... Bet tvarkytis irgi tvarkausi, negaliu i betvarke ziuret. Bet stengiuos labai atsargiai Ir pailsedama viska daryti, nes pradeda iskart pulviukas kietet, vos kazkiek pastoviu
dayaNuray parašė:
Mano giminaite zinojo, kad vaikutis mire pilvely ir vistiek cp nesidare, kankinosi vargse del negyvo vaikelio, bet gimde pati. Zinoma, ne be skatinamuju. Bet kodel …
O del to kad galetu greiciau vel pastoti
zazuzulu parašė:
Man su abiem nuo 20 sav buvo![]()
Man kazkur nuo 26 savaites prasidejo. Bet Nuo 33 ypac stiprus...
Idomu kodel Taip buna kai kurioms moterims?
zazuzulu parašė:
O del to kad galetu greiciau vel pastoti
Ne vien del to, tiesiog taip geriau jai paciai ir kitam nestumui.
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai