Sveikos,
Gal kuri nors susidūrėte su panašia situacija ir galėsite papasakoti apie savo patirtį, nes jau stogas važiuoja
Reikalai tokie - dukra labai smarkiai atpylinėja mišinius, net buvo sustojęs augti svoris, buvo nusilpus dėl to ir dehidratavus, todėl pediatrė mums liepė gert Aptamil AR, kuris mums kaip ir tiko, viduriai kartais pakietėdavo, bet ir praeidavo, spalva visada tokia, kokia turi būti, svoris auga gerai, BET ant veiduko yra bėrimas (jis atsirado anksčiau nei davėm APtamil AR ir dabar jau yra smarkiai apmažėjęs), tad nusiuntė mus pas alergologę. Ji pasakė, kad vaikas greičiausiai yra alergiškas karvės pieno baltymui ir išrašė gert Friso Pep AC. Nu ir ką, vėl ta pati istorija - vėl smarkiai atpylinėja, fontanais tiesiog. Išbandėm ir Aptamil Alergy digestive care - tas pats. Gydytoja sako panešiot ilgiau, bet kad ji ir nešiojama daug atpila!!!! (gal čia jau net vėmimas?), va net užspringo šiandien atpildama, bandžiau duoti po mažiau - tas pats, bandžiau atrūginti kas 30 ml - tas pats. Be to, pavalgius verkia, būna pikta (kai pavalgo jai įprasto mišinio, būna linksma, guvi, ir taip buvo nuo pat pradžių, nereikėjo "pratintis"). Tai net nežinau, kaip man elgtis? Ar tokia vaiko reakcija rodo, kad jam visiškai netinka tie mišiniai, ar visgi kankint leliuką ir duoti tą antialerginį, gal pripras? Kitas klausimas - gal viskas susitvarkytų tiesiog pakeitus į kitą AR mišinį, pvz. Humana? Nes aš čia esu skaičius, kad kartais bėrimas dingsta tiesiog pakeitus mišinį į kito prekės ženklo? Žodziu, esu pasimetus ir nežinau, ko klausyt (beje, pediatrė privačioj klinikoj į tą bėrimą didelio dėmesio neatkreipė, tiesiog išrašė kremą patepti, ir tiek).