SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Sekmad pasirode kraujo, su vandenukais. Siand padare echo, vandenuku mazai, ber da…
Buk stipri ❤️ laikykis 🙏
SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Sekmad pasirode kraujo, su vandenukais. Siand padare echo, vandenuku mazai, ber da…
Buk stipri ❤️ laikykis 🙏
SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Jetau... Nu tos anytos nežino ką kalba. Nesureikšmink 🌺
Dėl įtampos, labai liūdna, kad visa tai praeiti turi. Bet vėl gi, laiku pastebėta. Jei infekcija nemažės, gal nuspręs vaikutį auginti ne įščiose. Jau paaugusi mažulytė. Jei plaučiukus brandina, ruošiasi matyt ir šiam scenarijui.
Viltis žiba. Kabinkis į ją.
Tau tikrai sunku, bet tikiu, su priežiūra, su nuolatiniu stebėjimu, bus gerai. Jau pasiekėt saugesnę ribą 🙏
SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Laikykis! Nieko kito nebelieka 🙏🙏🙏
O žodžius, kurie skaudina- blokuot! Kiek daug žmoniu su savo palaidais liežuviais nesusitvarko 🤦♀️
Stiprybės!
SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Tik įsivaizduot galiu koks košmaras tau tas paskutinis mėnuo. O anytos tai yra atskira rūšis, atrodo tik jos sugeba tokių briedų prišnekėt
Aš maniau kad tikslas kaip įmanoma ilgiau ją viduj išlaikyt. Bet jei infekcija irgi gali pakenkti tai irgi dilema..
Labai sudėtinga tavo situacija. Turbūt esi pervargus nuo ligoninęs, įtampos ir nežinomybės.
Labai tave čia visos palaikom ir tikim jog dukrytė stiprės ir augs.
SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Laikykites SunMoon❤️🙏 jusu istorija neeiline. Labai tikiuos, kad viskas susiklostys kuo imanoma geresniu scenarijumi.. o apie anytas, kaip kazkuri nare rase, tikrai atskira tema. Mano anyta praejus dienai po netekties sugebejo pasakyt mazdaug nepergyvenkit, jauni esat bus dar tu vaiku. Man net bloga pasidare nuo tokiu zodziu ir tokio zmogaus supratimo.
Stiprybes🙏❤️
SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Tikiu uosviene savo suprantamu guodimo budu tik nuramint norejo... 🤷♀️❤️ Aisku, kai viskas ir taip jautru ir padidinta-viskas skanuojasi per kita prizme... Tikiu sunku. Nu bet tikiu jusu stebuklu. Mergaites stiprios. Lb. O. Dvynukai bresta greiciau, pas juos ten kazkaip organizmas zino, kad reik greiciau brest... ❤️Laikykites....
SunMoon parašė:
Itampos pilna diena![]()
Neveltui yra sakoma, anyta, velnio pramanyta. Man vyro seima taipogi buvo uzgelus, kad mums nelemta, ir kad geriau net neplanuokit. Deja, jau buvau 8 savaiciu nestume su 4tu nestumu, kuris aciu D ir baigesi sekmingai.. O sekme ir viltis, tikrai mus supo visa nestuma, nes iki nelaimes buvo tik puse pedos. Gime mano maziuke su virkstele ant kaklo keleta kartu ir ant virksteles mazgas (gal del to taip mazai judejo nestumo metu, nors as ja visaip bandydavau iskrutinti, o dabar kai pagalvoju, ji nebereikalo nekrutedavo) .. Suprantama jusu anyta, gal nenorejo, bet kai skambini pasiteirauti kaip laikaisi, zinant kokia situacija, zmigiskumo faktorius susilaikyti nuo tokiu komentaru.. Sorry, bet tikrai, ne laiku ir ne vietoj ji cia taip.
o siaip, tai pacios didziausios stiprybes jusu seimai ir nepyk, bet mintyse Jusu maziuke esu pavadinus savo mazosios vardu, Vilte❤️ kodel? Nes kaip ir su savaja, taip ir dabar viliuosi ir tikiu, kad jums viskas bus gerai. 🙏❤️ Nors nepazystu jusu, net nesu maciusi, bet buna kartais taip gyvenime, kad uz svetima pergyveni kaip uz savo ar net labiau... Nera nei dienos, kad apie jus nepagalvociau ir nepatikrinciau forumo naujienu..
ir suprantu, kad gal mano zodziai Jums nelabai kuom pades, bet tikiuosi, kad nuosirdi malda nuo kiekvienos is musu pasieks Dievulio ausis ir jis apsaugos jusu mazaji stebukleli... 🙏🙏🙏
Chiquita1990 parašė:
Neveltui yra sakoma, anyta, velnio pramanyta. Man vyro seima taipogi buvo uzgelus, kad mums nelemta, ir kad geriau net neplanuokit. Deja, jau buvau 8 savaiciu nestu…
Aciu, uz grazius zodzius... ❤️ Dingusi viltis, man kaskart atgimsta 🙏 nors kartais, lb sunku patiketi sekme...
Tik_su_viltim parašė:
SunMoon, kaip šiandien laikotės? Ar nepakilo CRB?
Crb nukrito 🙏 tik pilveli pamaudzia
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai