jaunoji parašė:
akrobataslabai dailus berniukas,mano maziukas tai labai megsta guledamas pasiimti kojas ir kramtyti pirstukus koju
![]()
na taip,lb skanus desertas
ir ačiū už akrobatą
jaunoji parašė:
akrobataslabai dailus berniukas,mano maziukas tai labai megsta guledamas pasiimti kojas ir kramtyti pirstukus koju
![]()
na taip,lb skanus desertas
ir ačiū už akrobatą
kukte parašė:
a norit parašysiu kiek mes sveriam7mėn. svėrėm 11kg400g ir 79cm
![]()
ačiū ir jūs visas su PERGALe
![]()
![]()
nu jus ir aukstaugiai,mes sveriam 11kg, o ugis 72,o siaip tai mes cia vyriausios
sianakt mazoji vel blaskesi, tai as vel be miego
gal jau ketvirtas dantukas kalasi jai,nors nematau as jo.taip ir gyvenam,jau susitaikau su tomis bemiegemis naktimis.diena tai auksinis vaikas-visi sako kokia rami,o nakti labai blaskosi.ir su tuo papkiu vargstame
-pameta turiu ikisti.diena tai pati isikisa
vyras isvaziaves tai viena ir vargstu.na va pasiguodziau truputi
Laura112 parašė:
nu jus ir aukstaugiai,mes sveriam 11kg, o ugis 72,o siaip tai mes cia vyriausios![]()
![]()
na ir Elina tokia druta
kukte parašė:
na ir Elina tokia druta![]()
druta druta mergina,as galvoju ar mano rankos silpnos ar mergina vis sunkeja
pastoviai nevalgiusi
musu kajukas sveria 9,4kg ir ugis 73
musiskis seip irgi nakty kazkaip yra pradejes muistytis,bet manau del dantuku,seip dar ne vieno neturime,vienas matesi biski,bet patino ir pasislepe,bet tas tikrai issikals
dabar esam pasigave slogyte,as taipat sloguoju ir gerkle skauda tai ir mazylis kankinasi. bet tikiuosi per pora dienu isigydisime
beje mamytes norejau paklausti ka veikia dienom jusu mazieji?su kuo ziadzia?ar vaikstynej ilgai laikot?sokliuke?kur dar?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai