2012.11.14 15:17 (prieš 13 m.)
Sveikos mamos
Del cp as turiu ne paciu geriausiu atsiliepimu... siulyciau pasiklausti daktaru ( mes to nepadareme,nes nezinojome) ar cezrio pjuvio metu jie daro gimdos kaklelio prapletima,kad uteketu kraujas? Lietuvoje tai daro,is vidaus kol pilvas atviras pirstais praplecia gimdos kakleli kad kraujas visas nuteketu,cia kiek man sake anglai nedaro to prapletimo,arba buna pamirsta padaryti. As nenoriu gasdinti,bet pati esu dar po cezario pjuvio,ir anglai man nepadare prapletimo,isleido is ligonines po 5 paru pripumpave antibijotiku,nenutekejusiu krauju ,ir teko man palikti mazyle su teciu ir gryzti i LT issioperuoti. nes diena - dvi buciau pakracius kojas. Daktarai paliko kresuliu,vaisiaus dangalu, ir visa savaite sita malonuma nesiojausi su savimi kol viskas pradejo puliuot ten ir puti. tik per plauka spejau susitvarkyti,nes butu arba gimda iseme visa arba kraujo uzkretimas baisulinis,arba kraujo issiliejimas i vidaus organus... Taip kad nenoriu jusu gasdinti,bet pasiklausinekite visko,nes kartais nutinka ir sitaip kaip man...