kruoppelė parašė:
Visiskai nieko neskyre, vienintelis dalykas tik pratekamuma padarė.. Absoliučiai nesigilino, atvykau praeitu metu rugseji is kart stimuliacijos letrozol gonal ovit…
O po ivf net nesikabino? Kiek turejot blastuku?
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįkruoppelė parašė:
Visiskai nieko neskyre, vienintelis dalykas tik pratekamuma padarė.. Absoliučiai nesigilino, atvykau praeitu metu rugseji is kart stimuliacijos letrozol gonal ovit…
O po ivf net nesikabino? Kiek turejot blastuku?
Turejom 10 gerų kiaušialasčių, apsivaisino tik 3 ir tai nepačios geriausios kokybes, 3CC ir 2CC vienam šiaudelyje, ir 4CC, niekas nesigilino. Niekas nekibo. Kaip gydytoja pasakytu naturali atranka 😃
Teidė parašė:
O 09 ivf net nesikabino? Kiek turejot blastuku?
kruoppelė parašė:
Turejom 10 gerų kiaušialasčių, apsivaisino tik 3 ir tai nepačios geriausios kokybes, 3CC ir 2CC vienam šiaudelyje, ir 4CC, niekas nesigilino. Niekas nekibo. Kaip gy…
Supratau. As irgi pas sia gydytoja lankausi, bet jau galvoju kur toliau test kelione sia
o jus jau turejot IVF?
Teidė parašė:
Supratau. As irgi pas sia gydytoja lankausi, bet jau galvoju kur toliau test kelione sia
Sveikos. Na va prasideda vaistų mažinimo kelias. Imuno paskutinę dozę ryt susileisti reikia ir per savaitę nutraukiam dexa. Kaip ir džiaugiuos bet ir baimės daug. Aišku išsamiai pasikalbėjom, susitarėm kad kraujus darysim ir jei labai reiks prie imuno dar gali būt kad gryšim 🤦♀️😅 dėl aspirino vėl pradėjimo irgi griežtai ne, nors kita ginė mane prigazdino kad be jo bus blogai. 🤷♀️ na bet tačiau kažkaip labai noriu K pasitikėt nes remiasi labai į kraujo tyrimus 🌺
SaulėsRuožas parašė:
Sveikos. Na va prasideda vaistų mažinimo kelias. Imuno paskutinę dozę ryt susileisti reikia ir per savaitę nutraukiam dexa. Kaip ir džiaugiuos bet ir baimės daug. A…
Pasitikėti reik, bet būkite budri ir darykite, kaip širdis sako.
Man retinant imunoglobuliną minėjo, kad viskas dažniausiai būna gerai jį nutraukus, bet savo praktikoje, deja turėjo atvejų, kai, deja nėštumai sustojo
StebuklingaŽaluma parašė:
Man retinant imunoglobuliną minėjo, kad viskas dažniausiai būna gerai jį nutraukus…
Na bandysiu pasitikėt nes aš net neisivaizduoju kaip savavališkai bandyt išrast leidimosi schemas čia ne mano stichija, aš nežinau ką daryt 🤷♀️ neturiu kito pasirinkimo....
StebuklingaŽaluma parašė:
Man retinant imunoglobuliną minėjo, kad viskas dažniausiai būna gerai jį nutraukus…
O imunoglobuliną galima leistis iki nėštumo galo? Man jo dar nereikia, bet žinant save, tai manau kuo ilgiau norėsiu vartoti 🙈
Jurintaaa parašė:
O imunoglobuliną galima leistis iki nėštumo galo? Man jo dar nereikia, bet žinant save, tai manau kuo ilgiau norėsiu vartoti 🙈
Galima, jis niekuo nepakenks. Kenčia tik piniginė. Gydytoja vis pagaili pacienčių, sako - gi baisiai brangu. Aš nors ir žymiai rečiau, bet leidausi vos ne iki pat galo.
Man K siūlė pamėgint nutraukt kokiai savaitei arba dviem ir atseit, jei pamatysim, kad kažkas negerai, vėl pradėti leistis. Bet ne mano nervams rizikuoti ir pamatyti, kad negerai... ir prie viso to suprasti, kad prisižaidžiau pati savo rankom.
SaulėsRuožas parašė:
Na bandysiu pasitikėt nes aš net neisivaizduoju kaip savavališkai bandyt išrast leidimosi schemas čia ne mano stichija, aš nežinau ką daryt 🤷♀️ neturiu kito pasiri…
Galima retinti valandomis, po 12 val, po parą, po to po kelias paras ir t.t. Kiekvienai savo.
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai