Pabandom parašė:
Labas! Gal pamenat koks turi būti kraujo NK kiekis %? Pamenu, jog normos ribos yra iki 20%, bet siekiant pastoti, kitas tikslas turi būti.
Man ivf darė su 19%, aišku naudoju imuno ir dexa, bet neliepė nė karto pasitikrinti 🤷♀️
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįPabandom parašė:
Labas! Gal pamenat koks turi būti kraujo NK kiekis %? Pamenu, jog normos ribos yra iki 20%, bet siekiant pastoti, kitas tikslas turi būti.
Man ivf darė su 19%, aišku naudoju imuno ir dexa, bet neliepė nė karto pasitikrinti 🤷♀️
kruoppelė parašė:
Sveikos🌸 Klausimas toms kurios lankotes ar lanketes IVF Ryga pas gyd V.Fodina. Tyrimu daug, daug naudingos inoformacijos. Lyginant su Lietuva daug buvo jau galima a…
Labai rekomenduoju darytis spermogramą Latvijoje. Pas F irgi nuvykau su lietuviškais vyro tyrimais ir ji tik padarė DNR fragmentaciją, o pasirodo reikėjo daryti ir paprastą spermograma. Lietuviškos sprmogramos kartais su tokiais rezultatais kokių nebūna ☺️
O geras! Vaziuosim kartot i LV spermograma vistiek.. Nesuprantu kodel su Lietuva tas toks cirkas 😔
sugar9 parašė:
Labai rekomenduoju darytis spermogramą Latvijoje. Pas F irgi nuvykau su lietuviškais vyro tyrimais ir ji tik padarė DNR fragmentaciją, o pasirodo reikėjo daryti ir …
Pabandom parašė:
Apie 12. Pas K nuėjau su 17proc, tai sakė būtų gerai pasimažinti.
Pabandom parašė:
Mano buvo 17, tai mažinom. Per pusantro mėn. nusimečiau iki 12. Tyrimą dariausi su pirmuoju HCG
kruoppelė parašė:
Taip darė. Daug ir mums visokių pridarė.. Ir endometriumo kaip tik nesenai atsakymus gavau, kad viskas puikiai... O del imunologiniu labai idomu bus matyti, ar dar …
Dabar jau nebesilankom, sūpuoju rezultatą kaip tik dabar ant rankų 😊 Bet man Lt per beveik 5m nerado nepastojimo priežasčių, kai F rado bent kelias (bakterija, kir AA, antikūniai prieš kiaušidžių veiklą, adenomiozė). Tai gal gydytis visoms ten neverta, bet tyrimai tikrai verti dėmesio nes daug ko Lt nėra galimybės išsitirti.
Man nevykusioj LT klinikoj abu IVF iš 12-13 likdavo 2-3 iki 3 dienos, pusėtinos kokybės. Papildai - nereikalingi, endometriozė -netrukdo, nevaisingumas - neaiškios kilmės. Sorry,patys sako važiuok kitur.
Turkijoj atitinkamai iš 13 ląstelių turėjau 11 pasiekusių 3 paras. Sukooperavus Karpenko ir turkų gydymo metodus, pavyko iš antro įkėlimo, tai jau tikrai nebebuvo 100% pasititikėjimo ir klausymo tik vieno gydytojo.
Tikrai liudna del Lietuvos. As lankiausi Klaipedoje pas O.Drulyte, na ji nuostabus zmogus, kiekviena karta atvaziavus jauties kaip pas mama, bet man asmeniskai nereikia to meilumo man reikia rezultato. Tai del to ir isvykom į LV, kaip ir minėjau anksčiau dar po kol kas kaip ir priežastis paprastėjusi pas vyra ir atliktas cross match, kur parode problema. Merginos as labai nuosirdziai dziaugiuosi kurioms jau pavyko!! Labai tikiuosi jau ir as rezultato🥹
kruoppelė parašė:
Tikrai liudna del Lietuvos. As lankiausi Klaipedoje pas O.Drulyte, na ji nuostabus zmogus, kiekviena karta atvaziavus jauties kaip pas mama, bet man asmeniskai nere…
As taip pat ps sia gyd lankausi. Sakykite, o Jums si gydytoja neskyte jokiu tyrimu nei del endometrito nei nk?
Visiskai nieko neskyre, vienintelis dalykas tik pratekamuma padarė.. Absoliučiai nesigilino, atvykau praeitu metu rugseji is kart stimuliacijos letrozol gonal ovitrel, puse metu stimuliavom nieko nu ir is kart IVF ir viskas 😅
Teidė parašė:
As taip pat ps sia gyd lankausi. Sakykite, o Jums si gydytoja neskyte jokiu tyrimu nei del endometrito nei nk?
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai