Gretozhka parašė:
eičiau pas kitą ginę jei maniškė taip išsikalinėt pradėtų....ant trumpų bangų aš su tokiom
![]()
Va va as irgi nepakanti, su manim graziai, kaip priklauso arba iskarto atsisveikinsim
Gretozhka parašė:
eičiau pas kitą ginę jei maniškė taip išsikalinėt pradėtų....ant trumpų bangų aš su tokiom
![]()
Va va as irgi nepakanti, su manim graziai, kaip priklauso arba iskarto atsisveikinsim
Dama21 parašė:
Na taip reiks paklausti, ar ji galetu man padaryti, nes kai nuejau pas ja 21savaite ir paklausiau ar ji man pasakys lyti, tai vos saukti nepradejo mazdaug koks tau …
As tai nesuprantu tu visokiu rekavimu ir nepasitenkinimu, nu kas jai tokio kad tu nori suzinoti savo leliaus lyti, kiekviena mama paspelioja kas gims... O cia uzuot pradziuginus mama ir paziurejus pilvuka, kazkokius nepasitenkinimus reiskia. As kai tokia karsto kraujo buciau tikrai ka atkirtus
Aisku, kad maziau nemylesi, bet as is savo varpines pagalvoju, kaip smagu butu jau dabar i pilvuka kreiptis mano dukryte ar suneli, ar galbut jau sugalvotu varduku, nu pasaka tiesiog :)))))) as tai butinai prasysiu kai nueisiu ;)
Dama21 parašė:
O ar darete kuri privatu echoskopa?![]()
teip
Dama21 parašė:
O kur darete? Ir kiek kainavo?![]()
![]()
Jonavoj dariausi, šeimos klinikoj privačiai, 40 Lt sumokėjom, bet mum su mb viską išaiškino kaip pakreipus tą aparatą kaip matomas vaizdas, kas ką reiškia ir pan...prabuvom gal pusę val mes pas tą daktarą, ir labai patenkinti išėjom :))
balione parašė:
As kai tokia karsto kraujo buciau tikrai ka atkirtusAisku, kad maziau nemylesi, bet as is savo varpines pagalvoju, kaip smagu butu jau dabar i pilvuka kreiptis …
Na taip, daktare seip tikrai labai gera, tada jei tikriausiai nenuotaika buvo.. Taip ir as jau i savo pilvuka noriu kazkaip kreiptis, ir varda rinkti butu paprasciau, na zodziu bandysim suzinoti, trecedieni pas daktare ziuresiu ka sakys kai paprasysiu papildomo echoskopo
karolinalu parašė:
Visur padarys mazdaug uz 50lt. Privaciose klinikose tokios kainos. Nueini uzsirasai susimoki ir padaro.![]()
Aciu labai uz info
Dama21 parašė:
Na taip reiks paklausti, ar ji galetu man padaryti, nes kai nuejau pas ja 21savaite ir paklausiau ar ji man pasakys lyti, tai vos saukti nepradejo mazdaug koks tau …
Jei nesutiks apziureti, tikrai nueiciau pas kita, kas per issikalinejimai tu gydytoju
Mano kazkaip be problemu visada patikrina, nereiskia jokiu savo filosofiniu minciu, gi ne jos tuos leliukus nesioja.
jei nepriklauso echoskopo daryti pagal savaites, tai ji tik gali pareikalauti uz ji susimoketi.
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai