zaliaake16 parašė:
nebijok ,tu viskas bus gerai ,man teisiog ziaurus skausmai buvo nebegalejau kenteti visa diena prasikankinusi ....
Simonele -dekui stengiuosi![]()
![]()
na bet kas cia galejo tau buti, kad taip pasidare? nesuprantu...
zaliaake16 parašė:
nebijok ,tu viskas bus gerai ,man teisiog ziaurus skausmai buvo nebegalejau kenteti visa diena prasikankinusi ....
Simonele -dekui stengiuosi![]()
![]()
ruta26 parašė:
zinok pati net nzn ,daktarai apziurejo sako tau gal nuo mmm ,bet tai sorry daktarams pykina zandikauli dantis ir visa kita nuo mmm nzn ,nzn
svarbiausia ,kad tfu tfu viskas yra gerai ...o tu nejimk i galva nieko blogo
zaliaake16 parašė:
zinok pati net nzn ,daktarai apziurejo sako tau gal nuo mmm ,bet tai sorry daktarams pykina zandikauli dantis ir visa kita nuo mmm nzn ,nznsvarbiausia ,kad tfu tfu viskas yra gerai ...o tu nejimk i galva nieko blogo
![]()
o tau menesines labai skausmingos buna?
zaliaake16 parašė:
pirma diena buna kad paskausta,bet tikrai ne sitaip ,cia nuo skausmu sienos lipt ciut nepradejau iki asaru didziausiu mane iskamavo tos mmm
niu aisku, tikrai labai keista, pas mane tai visiskai neskausmingos, na jei nesusirgsiu pirmadieni vel testa reikes darytis.
ruta26 parašė:
man irgi kazkada buwo pora kartu kaj mmm budawo kai kosmaras. Ir wemiau, ir karstis pyle, ir galwa skaudejo, ir nugara, wos ne wiska.. Bet praeidawo ir wel wiskas geraj. buna gi ir sunkiu mmm..
zaliaake16 parašė:
zinok pati net nzn ,daktarai apziurejo sako tau gal nuo mmm ,bet tai sorry daktarams pykina zandikauli dantis ir visa kita nuo mmm nzn ,nznsvarbiausia ,kad tfu tfu viskas yra gerai ...o tu nejimk i galva nieko blogo
![]()
na pas mus darbe buvo toks ivykis, kad bendradarbe su greitaja i ligonine isvezem....irgi alpo, pykino, spaudimas nukrito, sakusmai nezmoniski....ir nieko blogo nesurado....prasidejo mmm.....taip ir likom nezinioj kas jai buvo...o isgascio visam skyriui eina sau....
Sveikos visos
norejau pasiklausti ar yra kam nors taip pavyke. Mano ovuliacijos diena raudonasis kalendorius zymejo 2012 09 05, todel pasimylejau 3 diena ir 6 diena. Tai dvi dienas pries ovuliacija ir viena po. Ar tikimybe del to sumazejo? 5 diena tiesiog neturejau galimybes..todel teko 6..tai gal ir nieko nebeisies. Istikruju net nebesitikiu..
SavanaMil parašė:
Sveikos visosnorejau pasiklausti ar yra kam nors taip pavyke. Mano ovuliacijos diena raudonasis kalendorius zymejo 2012 09 05, todel pasimylejau 3 diena ir 6 diena. Tai dvi dienas pries ovuliacija ir viena po. Ar tikimybe del to sumazejo? 5 diena tiesiog neturejau galimybes..todel teko 6..tai gal ir nieko nebeisies. Istikruju net nebesitikiu..
![]()
sveika
TD gali ir netiksliai OVdiena parodyti
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai