pauksciukai parašė:
Ir as antro laukiuosi. Man 10 sav pradejo. Mes taip planavom, norejau, kad nebutu didelis skirtumas tarp vaiku. Bet jau numanau, kad lengva nebus..
Galesit pasiimt atostogas tam tarpui, kol vel iseisit i dekreta
pauksciukai parašė:
Ir as antro laukiuosi. Man 10 sav pradejo. Mes taip planavom, norejau, kad nebutu didelis skirtumas tarp vaiku. Bet jau numanau, kad lengva nebus..
Galesit pasiimt atostogas tam tarpui, kol vel iseisit i dekreta
_-_ Ine _-_ parašė:
Tvarkdariai ?
Bet tikrai žinokit, labai mėgsta tvarkytis, atrodytų kad mes namie tik ta ir darome ? siurblį moka visą surinkti (turime plaunama su vandeniu), išpila specialiai vandenį tik gavę progą, kad galėtų su skuduriuku pavalyti, o jau ta šluota... kažkas baisaus koks įdomus daiktas! Nepasidalina, didžiausia kova vyksta, tai kadangi jos nenaudojame tai išnešem net kad mažiau to nerviuko būtų ?
zivilaite parašė:
Sveikinu:)))papasakokit kaip sekasi su dviem:)?ar viska suspejat?ar demesio uztenka visiem:)?ar miega mergyte atskiram kambari?nes musiskis miega dar su.mum ...neis…
Man visada kol kas viskas suveikia ruošiant vaikučius kalbomis iš anksto! Pradėkite jau pasakoti, kad turėsi broliuką sesutę, jis/ji bus labai labai maža, reikės daug demesio, mamos pienuko, ar uzleisi jam/jai savo lovele? Eikite apžiūrėti normaliu lovų, duokit vaikui pasirinkti jeigu ne lovą tai bent patalyne kurios jis nori! Snekekit snekekit ir dar kartą snekekit, padarykite tą procesą kaip kažką faino, wow ir vaikas tikrai lengviau ta priims! Pasakokite koks jis jau didelis, kad jis jau gali turėti savo kambarį ir jame miegoti, žaisti, pabūti vienas. Kad jūs visada šalia, jis yra saugus ir kai jūsų prireiks jus ateisite ir t.t ir viskas pavyks! Dar galima sakyti kad mažas leliukas gali daug verkti, daug kelsis pienuko todėl jam trukdys miegoti, o jis juk nori išsimiegoti ? na tiesiog ruoskit vaiką! Sveikinimai visoms nestukems, aš irgi labai jau noriu trečio lėliuko, bet dar susilaikau, nedirbu niekur nes isvykome svetur tai baisoka dėl finansų ir t.t ? bet į pasaulį paleisti nauja gyvybe ir ją užauginti ir išmokti paleisti yra tikrai pats svarbiausias gyvenimo projektas vienareikšmiškai!
mazastebuklelis parašė:
Bijo suaugusiu zmoniu,verkia.O su vaikais"eina galvom".Seniau toks nebuvo,buvo svelnesnis,o db ir ikasti sugeba.O kaip jusu?
Pas mus sveciuose pradzioje tylus ir nedrasus buna, nekalba, nezaidzia sedi tik prie manes prilipes... veliau isidrasina....
Sveikos, kurie vaikuciai eina i darzeli, kada einat miegoti? Mes keliames pries 7. O miegot ruosiames jau po 9... bet su pykciais buna, nenori dar miegoti.... Jei butu jo valia eitu po 10..... bet tada sunkiai keliasi.. nezinau kaip elgtis.... ar migdyt per prievarta 9 ir kelsimes lengvai ir su sypsena... ar eit kaip jis nori po 10 ir su kelimusi tada problema.....
zivilaite parašė:
Sveikinu:)))papasakokit kaip sekasi su dviem:)?ar viska suspejat?ar demesio uztenka visiem:)?ar miega mergyte atskiram kambari?nes musiskis miega dar su.mum ...neis…
Na visko buna su jais ir erzina dickis mazaja ir buva pavydo.Labai daug nervu kainuoja kai jie pestis prade, abiems reik daug demesio kadangi mazaijai diena daugiau demesio skiriu tai jau vakare stengiuos su didziuoju uzsiimti kazka bet pasako buna kad sesei daugiau demesio skiriam ?mazoji miega kartu.
Momi parašė:
Man visada kol kas viskas suveikia ruošiant vaikučius kalbomis iš anksto! Pradėkite jau pasakoti, kad turėsi broliuką sesutę, jis/ji bus labai labai maža, reikės da…
Aciu uz toki padrasinima:)))reiks taip ir daryt,dabar uzsiimsim vaiko kambario remontu ir bandysim graziuoju issikelt
zivilaite parašė:
Sakykit mamos gal kazkokiais budais stiprinat maziuku imuniteta?rugseji eisim I darzeli,labai bijau ,kad nesirgtu...
Geriausiai naturaliu budu
Daug buti lauke, issimiegoti, darzoves, vaisiai...
niunia585 parašė:
Na visko buna su jais ir erzina dickis mazaja ir buva pavydo.Labai daug nervu kainuoja kai jie pestis prade, abiems reik daug demesio kadangi mazaijai diena daugiau…
Tarp mano vaiku irgi panasus amziaus skirtumas
Pirmieji menesiai po dukrytes gimimo man buvo ypac sunkus, kai reikdavo laika ir demesi paskirstyti dviems. Paskui kazkaip isivaziavom. nors ir dabar dar buna situaciju, kai nezinaim prie kurio pirma pulti... Sunus mazajai kaip ir nieko nepavydi, tik pyksta, kai ji lenda prie jo daiktu...
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai