.Lėlytė. parašė:
Ne mažas, o geras
Dėkui nusiraminau
.Lėlytė. parašė:
Ne mažas, o geras
Dėkui nusiraminau
Lina Bg. parašė:
Laba, na man irgi taip buna, ne visada.. manau tikrai rugstys..![]()
kazin, kaip pabandyti to isvengti? galvoju, gal maziau vakare pavalgyti.. bet kad neina, kai taip norisi. Pirmadieni keliauju pas gydytoja, reikes pabandyti paklausti..
kris.pata parašė:
kazin, kaip pabandyti to isvengti? galvoju, gal maziau vakare pavalgyti.. bet kad neina, kai taip norisi. Pirmadieni keliauju pas gydytoja, reikes pabandyti paklaus…
Man padeda puse stiklinės kolos ir jokiu būdu ne gulėt. Aišku kola nėra super pasirinkimas, bet tik tai mane vakarais gelbėja. Nes kitaip eičiau vemt ant kiek blogai būna..
Rikti parašė:
Man padeda puse stiklinės kolos ir jokiu būdu ne gulėt. Aišku kola nėra super pasirinkimas, bet tik tai mane vakarais gelbėja. Nes kitaip eičiau vemt ant kiek bloga…
Man zinokit irgi, labai blogai ryte buna. Reikes pabandyti siandien isgerti kolos. Bent pabandyti, gal suveiks.
Gal koks mineralinis dar gerai butu.
kris.pata parašė:
Man zinokit irgi, labai blogai ryte buna. Reikes pabandyti siandien isgerti kolos. Bent pabandyti, gal suveiks.
Man mineralinis tik blogiau daro
bet čia turbūt reik rast kas kiekvienai asmeniškai veikia
kris.pata parašė:
kazin, kaip pabandyti to isvengti? galvoju, gal maziau vakare pavalgyti.. bet kad neina, kai taip norisi. Pirmadieni keliauju pas gydytoja, reikes pabandyti paklaus…
Iki miego bent 3 val nevalgykite, auksciau pagalve pasidekit. Rugstys tai, kolos ir jokiu gazuotu negalima, atvirksciai veikia. Linu semenu nuoviro pagerkit. Jei jau visai blogai rennie ar gastrotuss
Lina Bg. parašė:
Ištikruju jei vakare pries miega neprissivalgau, tai savijauta ryyyyskiai geresne buna.. arba jei valgau tai tikrai nedaug.. po mazais kiekiais.. nes labai jau skra…
O man jokio skirtumo valgau ar nevalgau. Vistiek kyla, toks vaizdas net pusryčiams ką valgiau jaučiu vakarais
july124 parašė:
Iki miego bent 3 val nevalgykite, auksciau pagalve pasidekit. Rugstys tai, kolos ir jokiu gazuotu negalima, atvirksciai veikia. Linu semenu nuoviro pagerkit. Jei ja…
Sunkiai skamba " iki miego 3 val nevalgykite" ..
kris.pata parašė:
Sunkiai skamba " iki miego 3 val nevalgykite" ..![]()
Nestumas siaip dalykas ne is lengvuju;) man kai pilvas islindi, tai kaip tik atvirksciai i save ikist antroje dienos puseje sunkiau. Tai po nedaug lesu, nes kitaip tijrai pakvepuot buna sunku.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai