Women. parašė:
Visai nebut druskos irgi negaliNu ta prasme, tai reikalinga medziaga organizmui
Aisku viskas su protu
Ir taip daug kur tos druskos jau buna ir taip
Women. parašė:
Visai nebut druskos irgi negaliNu ta prasme, tai reikalinga medziaga organizmui
Aisku viskas su protu
Liuki parašė:
Aš turiu tašėj visada liofilizuotų uogų. Geriausios Rimkų ūkio braškės mums. Ir turim atradę avinžirnių trapučių su daržovėmis, Ustukių malūno, perkam Kauno turgely…
nemuno saloj? kiekviena diena?
ButterflyBaby parašė:
Nu ner DAUG, bet taip Jus teisi, naturaliai irgi yra druskos visur
toffifi parašė:
O mes nuvykom prie jūros, pagaliau kažkoks atotrūkis nuo namųbijojau kad naujoj vietoj bus stresas, bet kur tau.. tiek viskas įdomu vos pamigdyt išeina
![]()
ooo kaip smagu! Mes irgi uz poros savaiciu leksim ☀️😀 Pasidalinkit po to patirtim, kas praverte is daiktu ir pns
Su kudikeliu buvo paprasta, dabar daugiau reikalu 😀
Luuna parašė:
nemuno saloj? kiekviena diena?
Ne, ne kiekvieną dieną. Mano žiniom tik šeštadienį, bet gal dar sekmadienį būna
toffifi parašė:
O mes nuvykom prie jūros, pagaliau kažkoks atotrūkis nuo namųbijojau kad naujoj vietoj bus stresas, bet kur tau.. tiek viskas įdomu vos pamigdyt išeina
![]()
Labai laiku isvaziavot 😄 mes uz 10 dienu savaitei vyksim, irgi norejau pasiklausti kas is daiktu labiausiai praverte 😊
Važiavom su dviem nakvynėm, kelionė truko 7val, nes Kaune prie Megos kamštyje stovėjom 2val ir šiaip dažnai teko stoti dėl mazgės, nes vis norėjo lipti, bet šiaip prieš kelionę dėžę žaislų buvau paslėpusi tai vis traukėm kas kiek laiko po vieną tai jai kaip naujas, šiaip labai ramiai atlaikė net keista. Pasiėmiau per mažai rūbų, maniežo neprireikė nes buvo per mažas kambarys tad miegojo su mumis, tai kitą kart ir neimsiu, nebent žinočiau kad bus pakankamai vietos, pranašavo šaltas dienas tad įsidėjom šiltų rūbų,nes tikrai pirmą dieną vaikščiojom šiltom striukėm, o vakar +18, tada įsidėt rūbų reik visokiem oram ir netikėt meteo prognozėm nes keicias kas valandą 😂 o labiausiai pravertęs dalykas tai vežimas nes be jo niekur 😂 daugiau nieko kaip ir spec neprireikė
svarbiausia rūbai, nes db tai oras tikrai pokštauja kelis kart per dieną.
Mamos, ar kuri daretes ir kur daret detalius kraujo tyrimus, kad pasiziureti kokiu konkreciai vitaminu ir mineralu truksta ar yra per daug? Nu ziauriai nera jegu niekam jau gan ilga laika, o is lempos gert betkokius multivitaminus nebematau prasmes, nes skirtumo nejauciu. Labai detaliai dar nesigooglinau, kas kokias tyrimu programas siulo, bet kai atsidarius pirmos pasitaikiusios laboratorijos kainyna pamaciau, kad rimtesnis tyrimas kainuoja apie 300 net atsisedau 🤦♀️ siaip kraujas mano neblogas, tai seimos gydytoja grazioj formoj pasake neieskot kruopu 💩 (atsiprasau uz leksikona) ir nurase viska mazo vaiko auginimui. Bet as jauciu, kad kazkas ne taip, tai norisi paciai pabandyt atrasti, gal rimtai yra kazkoks disbalansas
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai