fenix parašė:
Kvepia tai ne švara, o skalbikliu - kvapikliais. Nes tiek laiko neužtenka gerai išsiskalauti.
Galima uždėti papildomą skalavimą dar kelioms minutėms, bet aš kadangi skalbiu, be tų visų kvapų tai man viskas ok.
fenix parašė:
Kvepia tai ne švara, o skalbikliu - kvapikliais. Nes tiek laiko neužtenka gerai išsiskalauti.
Galima uždėti papildomą skalavimą dar kelioms minutėms, bet aš kadangi skalbiu, be tų visų kvapų tai man viskas ok.
fenix parašė:
Aš tai išvis nesuvokiu kas per produktas yra minkštiklis ir kam jį naudot. Maždaug - "hmmm, man atrodo mano kasdienybėj trūksta sintetinių kvapų ir nereikalingų che…
Na gal kvepalu geru neiperka, kad reikia rubus su mikstikliais kvipint 😂😂😂 nu gerai, tarkim toks kurios minkstina tuos rubus, tiki tuo, nu tegul. Bet tu man pasakyk, chui toks produktas yra I apyvarta isleistas? 😁😁😁😁 
O jau panaudojimas tai be proto platus, sako ant kilimo reikia paberti, o paskui siurbti, visi namai kvepia 😂😂😂😂
Pukuotukas12 parašė:
Bet tu man pasakyk, chui toks produktas yra I apyvarta isleistas? 😁😁😁😁
Tai paklausk tų, kurie jį naudoja. Aš tai ryškiai nesu jų target rinka
As labai jautri kvapams, bet skalbimo miltelius naudoju paprastus.. Nu man neauvokiama kiek ten ju reikia pripilt kad kvapas jaustusi?
nu rimtai, arba gal prigruda per daug skalbiniu ir neisskalauja?
Vaiko rubelius as dar ir papildomai skalauju nors sklbiu su neutral ir ukiniu.. Man kazkaip neviskas atsiskalba su neutral
O ta programa kur buna apie 20min tai naudoju naujiems rubams praplaut.. Siaip tikrai nelabai isskalbia ten labiau kaip praskalavimas.. Bet galbut nuo masinos priklauso, gal kokios super duper atskalbia ir per 17min, maniske pigiake tai kai kurios programos po 4valandas
bet galima sutrumpinti aisku
Gandriene parašė:
As labai jautri kvapams, bet skalbimo miltelius naudoju paprastus.. Nu man neauvokiama kiek ten ju reikia pripilt kad kvapas jaustusi?nu rimtai, arba gal p…
Vat vaikų rūbų atskiro skalbimo irgi nesuprantu
Aš tai jaučiuos nusipelnius lygiai tokio pat gėrio savo odelei, kaip ir kūdikio užpakaliuko
Tai pas mane viskas vienodai gerai skalbiasi
fenix parašė:
Vat vaikų rūbų atskiro skalbimo irgi nesuprantuAš tai jaučiuos nusipelnius lygiai tokio pat gėrio savo odelei, kaip ir kūdikio užpakaliuko
Tai pas ma…
Ai man kazkaip naturaliai taip gavosi
bet jau irgi nebeturiu griezgos taisykles kad butinai visad atskirai, jei nedaug yra tai kartu skalbiu zinoma
As naudoju Ariel skalbimo kapsules ir viskas, daugiau jokiu minkstikliu ar dar kazko. Anksciau kai skalbdavau su paprastais milteliais dar ir minkstikli naudodavau, nu bet jokio to kvapo nebudavo baisaus. Isvis man neuzsiuosdavo kad naudotos kazkokios priemones. Bet zinau tikrai kad buna pas kitus jog perdaug jau tie skalbiniai atsiduoda skalbimo priemonem.
Ir siuo metu irgi plaunu su programa 30min ir buna ir suteptu drabuziu arba tiesiog su prakaito kvapo (kai sitaip karsta), bet nesiskundziu sita programa. Nu man gerai ji isplauna. Ir demes isima ir viska. 🤷♀️ 🙂
To_the_Moon parašė:
As naudoju Ariel skalbimo kapsules ir viskas, daugiau jokiu minkstikliu ar dar kazko. Anksciau kai skalbdavau su paprastais milteliais dar ir minkstikli naudodavau,…
o man ariel vieni is baisesniu kvapu, ir stiprumas koks...mama mano naudoja, tai ji tiek pripratus, kad nejaucia kvapo, sako gi nieko :))) as tik uz neutral
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai