moniqtea parašė:
labas rytasnegi dar visos busimos mamytes miega?
![]()
aiskju,kad ne miega
labas rytas
moniqtea parašė:
labas rytasnegi dar visos busimos mamytes miega?
![]()
aiskju,kad ne miega
labas rytas
zyle77 parašė:
Labas rytas,mes ruosiames pas gineSiandien vyras pirma karta pasimatys su dukryte
![]()
Ooo....sekmes!geru emociju antpludis laukia..
laba ryta
taip esu gan stipri tokiem dalykam:-D uztat paskui dziaugsiuos daugiausia ir maz greiciau uzsimirs gimdymo skausmai:-D esu uzsispyrus nes jaucio metais gimus ir stipri nes skorpionas
ka tik buwau pas daktare tai siai dienai priaugus 13kg.. ir nustate kad pakiles cukraus kiekis,tad dawe siuntima i santariskes,ale mokins ka walgyt
ir kaip tik snd lb tempia pilva net sunku issitiesus eit,tai sako wsk cia gerai lb auga gimta wadinasi..
nuntaika parašė:
laba rytataip esu gan stipri tokiem dalykam:-D uztat paskui dziaugsiuos daugiausia ir maz greiciau uzsimirs gimdymo skausmai:-D esu uzsispyrus nes jaucio metais…
labas rytas visoms.to skausmo nebejusi jau kai gimdyt reiks,tik noras bus didelis kakot
o kai pamatysi leliuka isvis pamirsi kas buvo
mano sake galvute apacioj,bet man spardo desinyji sona pagrinde kartais skrandi,o apacioj nieko nejauciu
Sveikos mamos nemiegales
Man tai kartais atrodo, kad as iki savo termino neistemsiu... Na bet gal cia nuotaiku kaita kalta, nes banguoja tai ohohoho
Va jau pora naktu muzmiegu lengvai ir puikiai isimiegu, tai nezinau kas cia pasidare, taip netiketai
Na bet aciu dievui ne i bloga ;) Maniskis irgi sonkaulius ir sonus atakuoja, apacioj kartais juntu labai stipru spaudima, bet isivaizduoju taip ir turi buti
nuntaika parašė:
laba rytataip esu gan stipri tokiem dalykam:-D uztat paskui dziaugsiuos daugiausia ir maz greiciau uzsimirs gimdymo skausmai:-D esu uzsispyrus nes jaucio metais…
Tikiuos, kad tau uzteks mityba pakoreguoti, teks angliavandenius skaiciuoti. Man dietos neuzteko, tenka insulino susileisti
Labas rytas, mamytes.
As siandien taip pat ankstyva, nors vos nepramigau vizito pas okuliste.
Siaip ne taip issiropsciau 7val is lovos. Grizau namo visa pasisiaususi, pyktis ima, kad pati visa pikta.
Ot tai nuotaiku bangavimas.
zyle77 grazaus susitikimo su leliuku ir vyrui bus daaaauuug smagiu emociju!
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai