Irvutė parašė:
Taip, arba pageres prasidejus mm, arba laikysis dar kuri laika, jeigu uzkibs nestumasdar vartokit daug baltymu. Kaip man gydytoja sake, geriau tokios tirstesnes…
Aciu
o kiek jums laiko tai truko?
Irvutė parašė:
Taip, arba pageres prasidejus mm, arba laikysis dar kuri laika, jeigu uzkibs nestumasdar vartokit daug baltymu. Kaip man gydytoja sake, geriau tokios tirstesnes…
Aciu
o kiek jums laiko tai truko?
VikaUr parašė:
Sveikos12CD 16h susileidau ovitrelle o 15CD vakare gyd sake jau pradet gerti progesterona, 14CD vakare jauciau stiprius skausmus pilvo apacioje. Ar nebus per an…
Aš 14CD diena susileidau ovitrele, 18CD pradėjau gerti progesteroną
gydytoja sakė, kad po vaistų suleidimo ovuliuoja po 35-36h... Tai manau, kad viskas gerai, pradėkite 👌
Ežera parašė:
Žinokit, ir aš iškarto labai jaučiaus išsipūtusi, buvo baisiai nemalonu, dabar jau 12 d po ovitrele, krūtinė jautri, pilvas išsipūtęs bet žymiai mažiau, dabar jauč…
Sekmingu NT rezultatu!
Audrey1 parašė:
Sekmingu NT rezultatu!![]()
Taip jau knieti ar pagavom žirniuką 🙈 ačiū 🥰
Audrey1 parašė:
Aciuo kiek jums laiko tai truko?
Na man dvi savaites, nes nekibo nestumas
pradzioj pilvas kas diena putesi, veliau po truputi lengvejo ir mazejo, bet turejau biuleteni dvi savaites, o atejus mm viskas jau normalizavosi
kiausides buvo smarkiai isdidejusios, buvo apie 12 ar daugiau cm. Man dar reikejo profilaktislai krauja skystinancius leistis
Irvutė parašė:
Na man dvi savaites, nes nekibo nestumaspradzioj pilvas kas diena putesi, veliau po truputi lengvejo ir mazejo, bet turejau biuleteni dvi savaites, o atejus mm …
Supratau, aciu uz informacija
kazin galima po tokio atvejo sekanti cikla vel stimuliuotis, ar reikia praleisti?
Braškė90 parašė:
Taip, geriausia išlaukti 14dienų. 😊
Aš dariausi 3stimuliacijas, vieną IUI,deja nesėkmingi. Startuosim tuoj su IVF 😊</b…
Neskubekit, dar luktelkit, mes dareme 5stimuliacijas, 2 IUI ir iš antro karto pavyko! Linkiu jums taip pat ,kad pavyktų! Bandykite ir nenuleiskite rankų!!! 😍💞 Tik tas laukimas atrodo labai ilgas... 🙈
Lapė snap parašė:
Neskubekit, dar luktelkit, mes dareme 5stimuliacijas, 2 IUI ir iš antro karto pavyko! Linkiu jums taip pat ,kad pavyktų! Bandykite ir nenuleiskite rankų!!! 😍💞 Tik t…
Kur darėtes IUI?
Ežera parašė:
O kaip jūsų savijauta? Man 10d po ovitrele, testuotis bandysiu penktadienį 🙄
Lauksim rytoj žinių! 😊
Maliuska parašė:
Kur darėtes IUI?
Kaune , vaisingumo klinikoje 🙂
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai