Maliuska parašė:
Labas rytas, šiandien yra 13 dienų po Ovitrelles susileidimo, labai tikiuosi kad dar čia ne jos likučiai...
O kaip jūsų savijauta? Man 10d po ovitrele, testuotis bandysiu penktadienį 🙄
Maliuska parašė:
Labas rytas, šiandien yra 13 dienų po Ovitrelles susileidimo, labai tikiuosi kad dar čia ne jos likučiai...
Ežera parašė:
Šnd jaučiuos puikiai, nieko keisto nejaučiu.. Bet šeštadienį 7dpo buvo užėję skausmai, spazminiai tokie gan stiprūs, jau galvojau gersiu vaistų, bet po 2h praėjo.
Maliuska parašė:
Šnd jaučiuos puikiai, nieko keisto nejaučiu.. Bet šeštadienį 7dpo buvo užėję skausmai, spazminiai tokie gan stiprūs, jau galvojau gersiu vaistų, bet po 2h praėjo.…
Man vakar taip pat buvo, jau galvojau ar tik mm ateina 😥 bet šiandien viskas vėl gerai 👌 na tikiuosi ir aš geriausio rezultato, linkiu ir jums ryškėti 🥰
Razinka parašė:
Ir man skyre ovaleap kadangi nei gleivine nei folikulai neuzauga reikiamo dydzio su vaistais:/ tikekimes bus efektyvusake su juo geru rezultatu pavyksta pasiekti
kokiu rezultatu pavyko jums pasiekti su ovaleap? as jau kaip minejau ankstesniame poste, man ovaleap tikrai suveike, kas liecia gleivine ir folius, bet realiai jis skatino daug foliu augti..ko pasekoje kankinuosi su milzinisku pilvu jau pusantros sav. Be abejo po ovitrelles viskas tik paumejo.
Skauda, sunku judeti, sunku miegoti
taip pat krutine labai tapo skausminga, jums irgi?
Maliuska parašė:
Na, kaip rezultatai?
is testo tokia gan ryski juostele, abejociau kad tai dar gali buti ovitrelle
Audrey1 parašė:
Na, kaip rezultatai?![]()
is testo tokia gan ryski juostele, abejociau kad tai dar gali buti ovitrelle
![]()
Sveikos, pridaviau vakar kraują, atsakymas 1.... Negaliu patikėti kad mane šitaip stipriai apgavo ovitrelle... Šnd neštumo testas ryte buvo baltas, 14dienų po jos. O vakar jis buvo labai ryškus. Nutrauksiu šnd jaučiu dufą ir lauksiu mm...
Šnd 12dpo, abejoju ar ten kas užsikabino. Kraujas bent kažką rodytų.
Maliuska parašė:
Sveikos, pridaviau vakar kraują, atsakymas 1.... Negaliu patikėti kad mane šitaip stipriai apgavo ovitrelle... Šnd neštumo testas ryte buvo baltas, 14dienų po jos. …
Ten pas Jus VIP kasetė buvo? Aš irgi esu turėjusį tokį "teigiamą" būtent su VIP. Nepatikimi tie testai 😊
Maliuska parašė:
Sveikos, pridaviau vakar kraują, atsakymas 1.... Negaliu patikėti kad mane šitaip stipriai apgavo ovitrelle... Šnd neštumo testas ryte buvo baltas, 14dienų po jos. …
Ech
na man praeitą kartą irgi panašiai buvo, paskubėjau su testu, o paskui toks nusivylimas buna
dėl to šį kartą save griežtai tramdau daryti testą po 14 dienų ir ne anksčiau. Pirma savaitė nejučia praslinko, o dabar jau kažkaip sunku laukti
dar beveik savaitė liko..
Braškė90 parašė:
Ten pas Jus VIP kasetė buvo? Aš irgi esu turėjusį tokį "teigiamą" būtent su VIP. Nepatikimi tie testai 😊
Na tas testas pernai man parodė neštumą, nemelavo, bet vakar, tikrai dėl Ovitrelles čia taip parodė, nes šnd tas testas parodė baltumą gražų.
Pasimokiau, geriausia išlaukt 14d.ir daryti kraują. Pirmą mano čia stimuliaciją, viskas nauja, labai knietėjo, laikas ėjo baisiai lėtai
Maliuska parašė:
Na tas testas pernai man parodė neštumą, nemelavo, bet vakar, tikrai dėl Ovitrelles čia taip parodė, nes šnd tas testas parodė baltumą gražų.
Taip, geriausia išlaukti 14dienų. 😊
Aš dariausi 3stimuliacijas, vieną IUI,deja nesėkmingi. Startuosim tuoj su IVF 😊
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai