g_sv parašė:
Sveikos, po stimuliacijos nesulaukiau mėnesinių, jau 6 dienas vėluoja, NT neigiamas (dariausi du, kai vėlavo 2 ir 6 dienas), kam nors yra tiek vėlavusios mėnesinės…
Laba, man yra 7 dienas vėlavę 🙂
g_sv parašė:
Sveikos, po stimuliacijos nesulaukiau mėnesinių, jau 6 dienas vėluoja, NT neigiamas (dariausi du, kai vėlavo 2 ir 6 dienas), kam nors yra tiek vėlavusios mėnesinės…
Paslapčiukas parašė:
Ir nieko blogo, kad išsiderino mm?
Aurelija8912 parašė:
Man gydytoja sake, kad gali daryti 5-6 kartus, daugiau nerekomenduojama
Stimuliuoti pilni ciklai buvo? Man gydytojas aiškino, kad 3 stimuliacijos + 3 stimuliacijos su IUI, ir tada jau IVF tik.
O pvz ovitrelle jeigu tik susileidi, mažina rezervą?
g_sv parašė:
Ir nieko blogo, kad išsiderino mm?
Na sakiau, kad labai vėluoja, tai sakė, kad nuo vaistų viskas. Stimuliacijos man visai išderino ir mėnesinės visai nebe tokios paliko kokios būdavo 😏
Nairobi parašė:
Stimuliuoti pilni ciklai buvo? Man gydytojas aiškino, kad 3 stimuliacijos + 3 stimuliacijos su IUI, ir tada jau IVF tik.
Man ovuliacija stimuliavo letrozole arba clostibegytu, +ovitrele+duphaston. Viena karta papildomai skyre ovaleap. Ir sake, kad nuo tokiu stimuliaciju mazeja kiausidziu rezervas.
Merginos, patarkit dėl Ovitrelle injekcijos. Nusipirkau pakuote, bet neturiu supratimo kada tiksliai susileisti. Man aiškino gydytoja, kad turiu leistis tris kartus. Bet čia forume diskusijose kalba eina apie vieną injekciją. Visai nebesusigaudau, kada tiksliai tada man ja susileisti? Kad nebūtų per anksti.
Vakar pabaigiau LETROZOLE kursą, šiandien jau yra 8 cd, šonus be proto maudžia, ir jau įsivaizduoju, kaip ten folikulai man plyšta. Matyt ovuliacija bus anksti. Kada jus leidziates Ovitrelle? Pagal kažkokius požymius, ar kada tiksliai kiekvienai nurodo?
vvivvi parašė:
Merginos, patarkit dėl Ovitrelle injekcijos. Nusipirkau pakuote, bet neturiu supratimo kada tiksliai susileisti. Man aiškino gydytoja, kad turiu leistis tris kartus…
Laba, negalima leistis be gydytojos apziuros, tik ji, paziurejusi kokio dydzio uzauge folikulai, gali pasakyti kada susileisti. Ir, taip, leidziama tik viena karta ir po injekcijos per 24-48val ivyksta ovuliacija.
Nauja Kaunas parašė:
Laba, negalima leistis be gydytojos apziuros, tik ji, paziurejusi kokio dydzio uzauge folikulai, gali pasakyti kada susileisti. Ir, taip, leidziama tik viena karta …
Man po folikulù apžiūros gydytojas nurode, kurià dienà ir kuriuo dienos metu geriau leistis
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai