Torma parašė:
Nu parasykit kaip jums rytoj bus ateis mm ar ne tikekimies neateis🙂o jus i privacia klinika lankoties?
Taip lankausi privačiai. O dar klausimas kada yra daromas pratekamumas? Po mėnesinių ar prieš?
Torma parašė:
Nu parasykit kaip jums rytoj bus ateis mm ar ne tikekimies neateis🙂o jus i privacia klinika lankoties?
Taip lankausi privačiai. O dar klausimas kada yra daromas pratekamumas? Po mėnesinių ar prieš?
LoriLori parašė:
Man dare po visus tyrimus gerom dienom papuoliau ir krauja ir viska padare per 1diena,as ir privaciai🙂
Torma parašė:
Man dare po visus tyrimus gerom dienom papuoliau ir krauja ir viska padare per 1diena,as ir privaciai🙂
Padarė pratekamuma bet ar ta pati ciklą dar išėjo stimuliacija? Ar jau atsisėda kitam mėnesiuj?
LoriLori parašė:
Padarė pratekamuma bet ar ta pati ciklą dar išėjo stimuliacija? Ar jau atsisėda kitam mėnesiuj?
Ne pries tai viska padare
LoriLori parašė:
Paprastai daro iki ovuliacijos, kad nebūtų pastojimo
robotė parašė:
Matau diskutuojat apie pratekamumą, atleiskit, bet kaip gydytoja gali stimuliuot, jei nedarytas pratekamumas?!
Nu taip ir man keista buvo,man viska padare pries
robotė parašė:
Matau diskutuojat apie pratekamumą, atleiskit, bet kaip gydytoja gali stimuliuot, jei nedarytas pratekamumas?!
Natūraliai nepavyksta pastoti 2.5m. Siūlė iškarto pratekamuma ir IUI pati daktarė sakė nebėra ko laukt. Aš dar lb bijojau tai pasiūlė stimuliuoti ir jei nepavyks darysime pratekamuma ir IUI. Ar labai blogai be pratekamumo stimuliuoti?
Esu naujokė pati daug ko dar nesuprantu.
LoriLori parašė:
Natūraliai nepavyksta pastoti 2.5m. Siūlė iškarto pratekamuma ir IUI pati daktarė sakė nebėra ko laukt. Aš dar lb bijojau tai pasiūlė stimuliuoti ir jei nepavyks da…
Na, blogqi- pagalvokit, jei pas jus neprateka visai, koks tikslas stimuliuot? O jei "pastrigs" kiaušintakyje? Nepasitikėčiau gydytoja visai po tokių dalykų. Pradedant ieškot, kodėl nepavyksta pastot, čia vieni iš pirmųjų tyrimų kuriuos daro. Dar pasakykit, kad vyro netyrė...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai