_Rena_ parašė:
Kas sake, kad per mazai?Normaliai.
Kiek svere gimes?…
seip kudutis visi sako kas pamato.o gimem dideli 4030gr 55cm
_Rena_ parašė:
Kas sake, kad per mazai?Normaliai.
Kiek svere gimes?…
seip kudutis visi sako kas pamato.o gimem dideli 4030gr 55cm
Vaida Brasienė parašė:
mažoji mano sesė uogautoja![]()
oi pamenu ir aš tokius "uogavimus". Pilvą skaudėdavo, o stiklainiukyje ne kas ir užsilikę.
laurytekatyte parašė:
Mums jau 6menesiai :), tik gaila nezinau kiek sveriame kita savaite eisim pasisverti![]()
Sveikinam
Grazuole mergyte
mes ir ta pacia diena gimem
laurytekatyte parašė:
Mums jau 6menesiai :), tik gaila nezinau kiek sveriame kita savaite eisim pasisverti
o idegus kokia panele
mes tai balti kaip suriai, nes mamyte beveik paniskai bijo vaikuti saulytei parodyt.
minusiuke parašė:
o idegus kokia panelemes tai balti kaip suriai, nes mamyte beveik paniskai bijo vaikuti saulytei parodyt.
Manoji irgi balta kai suris, baisiausiai saules bijo. As turiu net vezima uzdengti arba pridengti, kad gautusi geras seselis, kitaip isterikuoja. Nors as pati visa gyvenima saules nemegau, visad seseliais vaikstau.
Silke parašė:
maniškė jau dabar sveria 8 kg (o gal ir daugiau jau, nes svėriau prieš savaitę), tai ir aš permaitinau? Bet kaip? alkanos jos nelaikiau, per jėgą maisto tikrai neki…
Ai as maziau kreipiu demesi i tokius pasakymus. Bet ziuriu musu panasiai kaip buvo taip liko20 apapa, o 6-7 labas rytas
As uz tai ir sakau kad kartais ji suvalgo tik 4 k, pvz kaip vakar, nes eina anksti miegoti, jei nespejo tai ir nesikelia
Vakar valge 6, 10.30 (grikiu kose) 15.30 (darzoviene kurios nevalge tai vel pienukas) po to daviau tyreles dar i tarpa (puse stiklainiuko apie 18 h) 20.10 pienukas ir labanakt
geris parašė:
Ai as maziau kreipiu demesi i tokius pasakymus. Bet ziuriu musu panasiai kaip buvo taip liko20 apapa, o 6-7 labas rytas![]()
Aga, žiūriu mūsų panašiai. Mes tai apie 9-10 val dar valgom mišinuką, o apie pietus tik daržovienę, nes dar tik pradėjom primaitinimą.
Mes irgi baltos, gydytoja net pasakė: "Na, kadangi auga dar viena Nicole Kidman, tai reiktų vitD duoti lašiuku daugiau". iš tiesų saulės aš ir pati privengiu, nes turiu daug apgamų, o mažoji jau gimusi turi vieną, tai nematau reikalo jos svilinti saulėje, tik kojytes vis parodom saulytei.
Silke parašė:
Aga, žiūriu mūsų panašiai. Mes tai apie 9-10 val dar valgom mišinuką, o apie pietus tik daržovienę, nes dar tik pradėjom primaitinimą.![]()
Manoji irgi gime su apgamu ant slaunikes. Kurioj pas tavaja vietoj?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai