Sidzita parašė:
Sveikos. As nesilaukiu, bet uzsukau "pasmalsaut" i sia tema. Visas labai sveikinu![]()
Pas mus skirtumas bus 1.9m norejau dar mazesnio,bet nepavyko😇😁
Sidzita parašė:
Sveikos. As nesilaukiu, bet uzsukau "pasmalsaut" i sia tema. Visas labai sveikinu![]()
Amėja parašė:
Na, minčių dabar tikrai nemažaiMan šiuo metu 29,bet gimdymo metu jau bus 30. Vaikelis labai planuotas ir lauktas, tačiau sau tyliai buvau pks nusistačiusi. Birž…
Tobulai, žinokit, niekam nepavyksta, hihi, tad bus visokių akimirkų pas mus!
bet vien todėl, kad pergyvenate, jau rodo, kad jūs susitvarkysite, nes jums rūpi, svarbu ir jūs stengsitės 💟
Kavute parašė:
Sveikoa, merginos. Nežinau kaip tvarkytis su savo mintim, triznioju dėl visko, nėštumas ištisa baimė ir nervai. Buvau pirmadienį ryte echo, atitinka mažiukas 6sav 3…
Šitas etapas pasibaigs, viskas praeis, ieškokite pozityvių pusių, jei reikia, rašykite, sėskit ir rašykit kasdien po tris dalykus, kas jus šiandien džiugina treniruokit smegenis ieškoti kito polio, pozityvaus 🥰
Katukadu parašė:
O geras, o pas mane puslytei įsitaisęs irgi kairėje žirniukas![]()
Pas mane kairėje, bet geltonkūnis irgi kairėje, gal sutapimas
iš tikro tai abiejų laukiu, mergaitės gal labiau norisi, nes mergaitė, bet berniukai labai mamas myli, ypač paaugę kažkaip labai matosi ta pagarba mamoms, tikrai nebūčiau, manau, nuskriausta!
🥰 Bet kuriuo atveju, būsiu laiminga, man jau norisi visko pirkti!! Negaliu kaip norisi!
bet ilgai teks laikyt norus dar 😁🤰
Noriu tikėti... parašė:
O jus ar geriat magni?
Nes man daktaras israse pirmadienį recepta,sake gerti magni ir plus vitaminus Femo…
Aš geriu, sakė jei labai prakaituosiu, išgerti 3kart/sav gydytoja, kad nepritrūkčiau
Inga Ingute88 parašė:
Labas as irgi Danijoj gyvenu, bet mane apziurejo be problemu pasakiau kad kraujo pamaciau ir kad neramu, nes viena persileidima jau turejau, tai apziurejo ir nusiun…
O pas mane per viduri , kazin Ka tai reiskia
su pirmu berniuku buvo kaireje
Na pas mane prieš savaite dešineje rado "didele cista", kuri, kaip pasake išnyks iki 12sav, nes dešineje užsimezge vaikiukas. Prisijungiu prie tikrinančių šią teoriją.🥰
Šiaip jaudinuos kad pasakė "cista", kadangi pas mane giminej kas antra moteru karta turi problemų moteriškų, mano mama turi, aš neturečiau tureti, bet visokiu minčiu kyla 😞😞
Sidzita parašė:
Na norėjau 3 vaikučių iki 30 metu tai taip ir gavosi😁👣 o skirtumas manau bus geras...
Tik dabar truputi sunku nes mažas daug dėmesio nori i aš noriu tik guleti
Kocia parašė:
Drąsi 😁 😁
sandriukkss parašė:
Aš vienos moters story mačiau ir sakė visoms pasitvirtino tik ten atvirkštinis variantas yra žiūrint į nuotraukyte
Man isitaises kairei pusei vėl ir pirmas ir dabar
Paula Viktoria parašė:
Na pas mane prieš savaite dešineje rado "didele cista", kuri, kaip pasake išnyks iki 12sav, nes dešineje užsimezge vaikiukas. Prisijungiu prie tikrinančių šią teori…
Pas mane taip pat yra cista , nzn didele ar maža , bet sakė praeis. Taip pat tikiuosi taip ir bus.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai