Berniukomama06 parašė:
HCG buvo virš 4000
Po operacijos greit 3 sav ir nebeliko nieko, o kaip salino vaistais tai labai ilgai gal 3men testai dar teigiami buvo
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįBerniukomama06 parašė:
HCG buvo virš 4000
Po operacijos greit 3 sav ir nebeliko nieko, o kaip salino vaistais tai labai ilgai gal 3men testai dar teigiami buvo
Oksana parašė:
Kita sav einu pas gydytoja tikrins HCG idomu kaip pas mane bus, bus praeja lygiai mėnuo
Berniukomama06 parašė:
Mane taip pat domina kaip greitai pastojote po negimdinio nėštumo ir per kiek laiko nebeliko HCG kraujyje? Man sausio 14d pašalino dešinį kiausintaki, visada susirg…
Man operacija buvo gruodžio 12d. Mmm atkeliavo vakar.vasario 6d.
Mysan parašė:
Man operacija buvo gruodžio 12d. Mmm atkeliavo vakar.vasario 6d.
Mane operavo gruodzio 15d , susirgau gal 20d paskui sausio 16d ir dabar sestadieni vel laukiu mm, 🫣🫠
Sveikos situacija tokia mano pries beveik metus turėjau nėštumą kiausintakyje dešiniame nėštumą pašalino kiaušintakį paliko vis meginon bandem nieko .
Sausio 10 d buvo pirma mm diena dabar prieš 4 d testai pradejo ryškėti jokiu tepliojimu kas buvo anam nėštumas ar skausmų nėra nuvykusi pas gydytoją išgirdau ir vel sedi dešiniame kiausintakyje vėl žemė sklysta is po kojų 5 kartas nesėkmingas nusiunčia į ligonine susitarti dėl operacijos žiūrėjo 3 daktarai kažką mato su kraujotaka tame kisusintakyje bet dar negali pasakyti ar tai nėštumas ar geltonkunis laukiu iki pirmadienio 😞
9920916 parašė:
Sveikos situacija tokia mano pries beveik metus turėjau nėštumą kiausintakyje dešiniame nėštumą pašalino kiaušintakį paliko vis meginon bandem nieko .
Labukas. As turejau 3 negimdinius. Ir siai dienai gauliuosi kad nesalinau tu kiausintakiu. Siuo metu einu IFV keliu ir vel tie kiausintakiai pakiso koja. Dabar jau salins juos abu. O pas jus, tai taip, kol nepamatys sirdeles kur yra nestumas, neoperuos. O kiek savaiciu? Gal tiesiog anksti ir nemato nestumo gimdoje
maze86 parašė:
Labukas. As turejau 3 negimdinius. Ir siai dienai gauliuosi kad nesalinau tu kiausintakiu. Siuo metu einu IFV keliu ir vel tie kiausintakiai pakiso koja. Dabar jau …
5 savaites
9920916 parašė:
5 savaites
Dar ankstoka,gal ovuliacija veliau ivyko ir tiesiog nemato nieko gimdoje. Jei nieko blogo nejauciat, kraujavimo,skausmu. Tiesiog atsipalaiduokit ir megaukites nestumu kad ir kaip viskas pasibaigs. Siai akimirkai jus nesiojat zirniuka,ikvepkit jam teigiamu emociju 🥰
Laikykites
maze86 parašė:
Dar ankstoka,gal ovuliacija veliau ivyko ir tiesiog nemato nieko gimdoje. Jei nieko blogo nejauciat, kraujavimo,skausmu. Tiesiog atsipalaiduokit ir megaukites nestu…
9920916 parašė:
Bet tai kaip gali but pasalintas kiausintakis ir jame pastoti??? Kurio nera???
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai