Benita2020 parašė:
Sveiki,
O ismoka jus gaunat ar perleidot?
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįBenita2020 parašė:
Sveiki,
Jolanta-K@J mama parašė:
Aš gaunu, kadangi daug didesnis atlyginimas nei vyro.. tai nuo birželio gaunu ir darbo uzmokesti ir ismoka40%
Benita2020 parašė:
Aš gaunu, kadangi daug didesnis atlyginimas nei vyro.. tai nuo birželio gaunu ir darbo uzmokesti ir ismoka40%
Tai pagal viska, zymesit prasymuose, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki.
Jolanta-K@J mama parašė:
Tai pagal viska, zymesit prasymuose, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki.
As cia baigiu prazilt besiaiskindama.. as tai kaip suprantu, nga skaiciuotu pagal palankesni vidurki, bet vpa juk priklausytu nuo rugsejo galo kazkur, tai ar neskaiciuotu tada nuo 2020.07 iki 2021 liepos? Ir kaip tik gaunasi 12men pagal nauja atlyginima 0,5 etato🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Benita2020 parašė:
As cia baigiu prazilt besiaiskindama.. as tai kaip suprantu, nga skaiciuotu pagal palankesni vidurki, bet vpa juk priklausytu nuo rugsejo galo kazkur, tai ar neskai…
Taigi ismoka gausit uz pirma iki gruodzio 🙂
Jolanta-K@J mama parašė:
Taigi ismoka gausit uz pirma iki gruodzio 🙂
Tai iki dabar gruodzio 2020metu.. as jau visai pasimeciau🤦🏼♀️ Man liko paskutinis menuo ismokos
Benita2020 parašė:
Tai iki dabar gruodzio 2020metu.. as jau visai pasimeciau🤦🏼♀️ Man liko paskutinis menuo ismokos
Kad galima butu rinktis palankesni vidurki, tai i antro vaiko ismoku skaiciavimo laikotarpius turi ieiti laikas pirmo vaiko VPA arba ismokos gavimo laikas. Pas jus ieina, nes VPA skaiciuos nuo 2020.07, kai dar gaudavot ismoka.
Nezinau kaip kitaip dar paaiskint. 🙄
Jolanta-K@J mama parašė:
Kad galima butu rinktis palankesni vidurki, tai i antro vaiko ismoku skaiciavimo laikotarpius turi ieiti laikas pirmo vaiko VPA arba ismokos gavimo laikas. Pas jus …
Oi geras!! Supratau!! As galvojau kad turi ieiti tik VPA kad butu skaiciuojama pagal palankesni vidurki, o liepa jau nebuvau vpa tai jau ir posma nuverkt spejau is tu nervu
tai tada viskas liuks!!! Aciu!!!❤️
Sveikos mamos,o mano labai panasus klausimas i paskutini cia jusu aptarta,tik tiek,kad as konkreciai apibudinsiu savo situacija ir prasau kuo imanoma konkretesniu atsakymu,nes kitur labai abstrakciai gavau atsakymus"jei butu tai butu " ...🙈✌🏼
Dirbau nepertraukiamai kokius 6 metus
Pastojau,pagimdziau,isejau vpa 2metam.
Vaikui sulaukus 1metuku,perrasiau vpi vyrui.Pati isejau is darbo,istojau i uzimtumo tarnyba,dabar gausiu 9men ismoka is sodros.
Galvojam apie antra vaikuti,bet susimasciau,dabar kai skaitausi bedarbe,kas gausis su mano ismokomis antram vaikui,jei tarkim per tuos 9menesius artimiausius pastoju? 💜
Esme ta,kad dirbti neplanuoju dabar,planuose yra mokslai,todel stoviu uzimtumo tarnyboj. Ir savo pirmaji mazuliuka dar pati auginu,negalvoju auklem palikt ar vest i darzeli iki 2 metuku. Bet cia jau nukrypau nuo temos,nes tikriausiai daug kam cia nepasitenkinimo atsiras ko nedirbu ir sedziu ant ismokos kuria pati uzsitarnavau per savo darbo metus😁✌🏼
Griskime prie iskelto klausimo,prasau,kas gali mane tiksliai pakonsultuoti,nes labai painiojasi jau man tie vpa vpi nga laikotarpiai kas po kam cia 🥴😅
Labas rytas, mamos. Aš čia su įdomesniu klausimėliu, gal ne visai į temą. Pastebėjau, kad antrais vaiko priežiūros metais dauguma perrašot išmoką tėčiams, o pačios išeinat iš darbo ir stojat į užimtumo tarnybą. Nu ok, bet kaip suprantu ten vistiek ne tik gaunamos išmokos, bet ir ieškoma darbo🤔 kaip tada su vaikelio priežiūra namuose? Vistiek tikriausiai pagal viską ir pačioms reikia eiti ieškoti ir tos tarpininkės ieško, siūlo...nežinau, ar aiškiai išdėsčiau😁 žodžiu įdomu kaip su darbo paieška, jei tais antrais metais vis dar noriu būti namuose??
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
Tai nieko visgi nera