angelelisane parašė:
na tai as papuolus buvau pas Lesciova ir komentarai apie ja geri ir pati labai maloni, viska isaiskino , ji taip pat ir cezarius daro .... drauge va dabar pas ja taresi gimdyti.....
ir kiek moket uz susitarima tures?
Josvainių g. 2, Kaunasangelelisane parašė:
na tai as papuolus buvau pas Lesciova ir komentarai apie ja geri ir pati labai maloni, viska isaiskino , ji taip pat ir cezarius daro .... drauge va dabar pas ja taresi gimdyti.....
ir kiek moket uz susitarima tures?
angelelisane parašė:
Mane irgi domintu susitarimas su sia gyd
cia va drauges paklausiau
..............jei skatins jos darbo metu tai 600
[14:31:56]......: o jei nedarbo
[14:32:25]..........tada + kokie 300
[14:32:36] .........: bet cezaris kitaip, daromas darbo metu butu, reik kalbet tiesiai
[14:32:44] ........ as jos ana karta tiesia klausiau, si kart akusere susake
nu siaipjeinedarbometu kviest, oficialiai reik i kasa 600 moket + damokt kazkiek riks, pagal susitarima
tai va gal aiskiau kas bus
Siaip kudikiui rubelius savo reik tikrai tureti, nes, as dar tik buvau nuvezta i gimdykla iskart paprase rubeliu ir sudejo viskas ant vystymo stalo.
Del mokejimu as ir buvau nusistacius, kad niekam nemokesim, bet, kai ten atsiduri ir pajunti, kad zmones neatmestinai dirba, tai norisi atsidekoti, tai akuserei dar kol buvau nepagimdzius ikiso vyras i kisene 100 lt, o kai pagimdziau ir pamatem, kad ir gydytoja stengesi, tai ir jai tiek pat ikisom. Aisku, butumem nedave, tai nemanau, kad jos butu ka nors kitaip dariusios, bet pati geriau jauciausi, kad atsidekojom :)))
Rimante-Urte parašė:
jo turiu Silkaitiene, ir pazystamu daug pas ja gimde ir nei vieno komentaro blogo apie ja neradau, ir man patinka kad ji ir cezarius daro. ir kai buvau pas ja konsultuotis labai maloni ir aiskiai viska pasako nu tokia rimta nesukelianti abejoniu
Silkaitiene tikrai gera gydytoja,pries 2 su puse metu dare man CP extra atveju, viska puikiai atliko, randas gijokuo puikiausiai ir pooperacine prieziura buvo labai gera. bet su ja buvau is anksto susitarusi ir atsilyginau dar pries operacija. o dabar lankausi pas ja su antru nestumu, tai irgi jau sustariau del CP. tikrai puiki gydytoja.
gintgerd parašė:
Silkaitiene tikrai gera gydytoja,pries 2 su puse metu dare man CP extra atveju, viska puikiai atliko, randas gijokuo puikiausiai ir pooperacine prieziura buvo labai gera. bet su ja buvau is anksto susitarusi ir atsilyginau dar pries operacija. o dabar lankausi pas ja su antru nestumu, tai irgi jau sustariau del CP. tikrai puiki gydytoja.
ir kiek kainavo issikvietimas ir atsidekojimas?
Rimante-Urte parašė:
ir kiek kainavo issikvietimas ir atsidekojimas?
Iškvietimas nekainavo, nes darė darbo metu, o atsidėkojimas tai iš pradžių daviau jai 700, anesteziologei 100, o išeinant iš ligoninės gydytojai dar pirkom gėlių ir tikro šampo butelį. O šį kartą nežinau net kieki duoti ar tiek pat, ar daugiau.
gintgerd parašė:
Iškvietimas nekainavo, nes darė darbo metu, o atsidėkojimas tai iš pradžių daviau jai 700, anesteziologei 100, o išeinant iš ligoninės gydytojai dar pirkom gėlių ir tikro šampo butelį. O šį kartą nežinau net kieki duoti ar tiek pat, ar daugiau.
aisq as apie panasias sumas ir girdejus, bet jei dar i kasas maziausiai 600 biski daug gaunas. bijau kad neiseis man susitarus
o kuriai polikninikai ji priklauso? nes as noriu pas ja persirasyti
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai