Linutas parašė:
Ar nors vienai is gimdziusiu sioje ligonineje, NEBUVO ivestas periferines venos kateteris?
Kur studijavot medicina?
Josvainių g. 2, KaunasLinutas parašė:
Ar nors vienai is gimdziusiu sioje ligonineje, NEBUVO ivestas periferines venos kateteris?
Kur studijavot medicina?
_kamane_ parašė:
Vaje vaje kateteri veda visada, jei kartais istiktu kokia nelaime. Gali juk likt nepanaudotas. O jei atsitikus kazkokiai situacijai kai jis turejo buti, butu per ve…
Deja deja, abu gimdziau ir privesrtinai gulimoj padety.
Su pirmu dar nesusigaudziau kaip geriau man, o va su antru tragiskai blogai jauciausi, bet ne tik kad neleido, bet net ziauriai issityciota buvo.
iki siol skaudulys sirdy..
Nuomone ne vien mano kaip is sono patyrusios prievartini gimdyma, su gydytoju sukelta komplikacija (kiek esu domejusis kolegu mediku savo situacija) kaltes.
Viena nuomone tai akuserija studijuojancios medikes, kita siaip bpg studijuojancios jau rezidentura nuomones del ne kokios (t.y. prievartinio gimdymo konkreciai) situacijos.
visa kita ten tikrai idealu, atskiros palatos, tvarkingi dusai, patogus wc, geras maitinimas, pakankamai gera naujagimio prieziura (bent jau buvo, siuo metu nzn, nes sake kad palike mazai personalo ir apie tai lyg jau rasiau anksciau siame forume. bet man visas tas dzin, gali niekas mano vaiko nepriziuret, kaip nors patys su vyru, juk ne pirmas vaikas, visiskai nieko mums naujo, o net kazkaip ir nenoriu kad kas lystu prie maziuko jei viskas tvarkoj, taip, kad cia man tik pliusas
).
Misterija parašė:
Man irgi įdomu ar buvo nors vieną kurį realiai gimdė ne gulėdama?
Mums per kursus sake akusere, kd teoriskai mes galim rinktis padeti kaip gimdyt, bet praktiskai akusere leliuko sauguma gaki garantuoti ir galvyte prilikyti tik pusiu sedimoj padeti, tai jei ir buni kazkokioj tau patogioj padeti, islindus galvytei praso pusiu sedom ant nugaros pakeist padeti, kad uztikrinti leliuko sauguma. Manau turi buti bet kur super gera akusere, kad leistu kitaip, t.y turi but tam pasiruosus, todel lt ir vandeny gimdymu mazai, nes tik viena kita akusere
moka priimti vandeny
sauliagele parašė:
Kur studijavot medicina?
kur ir visi Lietuvoj, lsmu
SG123 parašė:
Mums per kursus sake akusere, kd teoriskai mes galim rinktis padeti kaip gimdyt, bet praktiskai akusere leliuko sauguma gaki garantuoti ir galvyte prilikyti tik pus…
Kažkaip užsienyje sugeba akušerės ir kitaip gimdymus priimti.
Aš pirmą gimdžiau (klinikose) ir buvau nusiteikus gimdyti ne gulint, bet man ten viskas greit įvyko ir kai paklausė ar lipsiu ant lovos ir užlipau. Nors tada atsigulus sustojo veikla ir ilgai reikėjo stangu laukti. Gailiuosi kad nepakovojau.
Dabar visgi norėčiau gimdyti ne gulint. Ši ligoninė šalia namų bet įtariu vistiek reikės rinktis kitą variantą.
Misterija parašė:
Aš pirmą gimdžiau (klinikose) ir buvau nusiteikus gimdyti ne gulint, bet man ten v…
Butent pati pasaket, uzsienyje, cia greiciausiai jos to nera mokamos
Misterija parašė:
Aš pirmą gimdžiau (klinikose) ir buvau nusiteikus gimdyti ne gulint, bet man ten v…
o va kalba, kad klinikoae tai jau leidzia pasirink padeti. Tai cia kaip? vieni galu, kiti negali, vieni moks priimti gimdyma, kiti nemoka priimti gulint?
ar viskas, kaip visur lt, tik susitarus is anksto..
Linutas parašė:
o va kalba, kad klinikoae tai jau leidzia pasirink padeti. Tai cia kaip? vieni galu, kiti negali, vieni moks priimti gimdyma, kiti nemoka priimti gulint?
Na aš kai atėjo akušerė pasakiau savo norus sakė pažiūrėsim. Aš irgi girdėjau kad klinikose daugiausiai leidžia. Bet matyt ir pačiai reikia kietesnei būti ir aišku nuo akušerės priklauso.
Pvz per mokymus reklamavo kad turi belaidžiu daviklius tonams matuoti, bet per gimdymą liepė lovoj gulėti kol matuoja o tie ale neveikia ar blogai. O man atsigulus i lova viskas suletedavo, iš vis sąrėmių nefiksuodavo.
Manau jei visgi norisi kitaip nei įprasta reikia tartis bent su akušerė.
Misterija parašė:
Na aš kai atėjo akušerė pasakiau savo norus sakė pažiūrėsim. Aš irgi girdėjau kad klinikose daugiausiai leidžia. Bet matyt ir pačiai reikia kietesnei būti ir aišku …
cia klinikose sake, kad turi mobilius belaidzius?
nes ta pati reklamavo, kad ir antra ligonine turi. o kam is musu juos naudojo?
Passkyti uch ahx kaip oas mus grazu ir gerai galima greitai, na, bet is tiesu, o kaip realybej?
Ar kam buvo naudoti mobilus, belaidziai tonusu matuokliai???
Stai ir atkapstom visa objektyvu sios ligonines gimdymo isskirtinuma.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai