Karna parašė:
jo, turi kiekvienas po hamaka, bet visi i viena susigruda, nesvarbu, kad paskui nakti iskrenta is auksto![]()
tai kiek seskiuku auginat?
Karna parašė:
jo, turi kiekvienas po hamaka, bet visi i viena susigruda, nesvarbu, kad paskui nakti iskrenta is auksto![]()
tai kiek seskiuku auginat?
rasagai parašė:
Labas rytas![]()
turiu toki klausimeli. ar kuri is mamyciu turi oro drekintuva, nes pas mus namai labai sausi, tai ruoshhiuosi pirkti, tik dar nezinau kokikiekviena ryta vaikas keliasi su shnapuojancia nosimi, ir dar pridziuna ten jam, ir nebemiega...
![]()
Mes kazkaip apsieinam ant radiatoriu slapiu drabuzeliu padziove. Bet planuoju Kaziuko mugeje isigyti keramikinius tokius, kur ant radiatoriu kabinasi
kazkaip nenoriu elektrinio
nu sveikutes
mamytes
senokai bebuvau uzsukus, bet viska saziningai perskaitau
visus vaikucius su menesiadieniais
ir nuotraukeles perziurejau
vaikai paauge ir dar grazesni
o jau gyvuneliu mielumas
mes gyvenam gerai, tik labai daug demesio reikalaujam
todel reciau beuzsuku
bet galiu pasigirti, kad mano Grantukas nubudes kasryt 9val ryte sako mammmm...
tai jau be galo dziugu
gal galetumete parekomenduoti supynes vaikui, nes jam atsibosta gulet kaip malkai
per diena, o ir nesiot istisai ne iseitis
jei turite ir vaikui patinka imeskit supyniu foto, bus lengviau isrinkt ;)
Rasagai - tavo ciucka fantastiska!
Renka - saunuole, kad del suniuko pasistenget ir nepalikot likimo valiai
Karna - seskai tavo labai fainulkos
tas hamakas nerealus - saunuolis tavo vyras, kad jiem toki atrakcijonu parka sukonstravo
Su gyvunais namai visai kitokie - jaukus, silti
man kaip tik gyvuneliai ir vaikai labai suderinami - as gyvenau su gyvunais nuo gimimo. Turejom katina, kuris iseidavo ir grizdavo, kada norejo. Bet grizes miegodavo man prie kojyciu, neta idreskes nei karto, kai budama maza ji tampiau uz visur
o suo neidavo i kambari - stovedavo tarpdury, kol tevai leisdavo ieit
tai, kad turejom gyvunu, man iskiepyjo atsakomybe uz silpnesni, manau, kad deka ju esu geresnis zmogus. O dabar uz savo katukus jauciuosi labai rami - zinau, kad mazylio nenuskriaus. Vieno su jais nepalieku, bet leidziam prieiti, daznai kartu pietu miegeli miegam - as, Margiris ir 2 katukai
jie, buna, ji ir pakibina - su letenele kojyte gaudo
Karnos sagute su batukais su raistukais buvo, tai gaude
man ziauriai miela, kai katukas kisa galvyte po mazylio rankyte, kad paglostytu
O Margiriukas pradeda kalbint katiniukus, juokiasi
as ne uz ka negaleciau ju atsisakyt
rasagai parašė:
Labas rytas![]()
turiu toki klausimeli. ar kuri is mamyciu turi oro drekintuva, nes pas mus namai labai sausi, tai ruoshhiuosi pirkti, tik dar nezinau kokikiekviena ryta vaikas keliasi su shnapuojancia nosimi, ir dar pridziuna ten jam, ir nebemiega...
![]()
oooo vel buitine technika
Patarciau pirkti kazka is sitos firmos, kaina didele, bet investuoti verta. Jei noresi detalesnes konsultacijos, brukstelk asmenine
sveikos mielosios
man taip jauku skaityt forumą..tikrai labai fainos visos susirinkę
ir kiekviena turim sau jautrią temą, jautrią vietelę, ir nieko čia per daug nepadarysi, jei kabina, ar užkliūna ji, skauda. svarbu tolerancija ir pagarba priešingoms nuomonėms.
labai faini gyvūnėliai
pralinksimina
ačiū, kad pasidalinat nuotraukomis..
na o mūsų istorija dėl klubiuko šiandien išsisprendė. echoskopuotoja nieko blogo nepamatė, tad reiks tik masažus palankyt, nes stipresnė viena pusė. ir storai vystyt, tai tam užsisakiau daugkartinių sauskelnių iš pupis.lt (ačiū linusikui)
ten dabar akcija pas juos. geriausias variantas buvo iš ebey, bet ten reikia to paypal, o aš neturiu...
murmule parašė:
jums drėkintuvo, o va mums reikia sausintuvo, nes net pelėsis gyvena namie kaip drėgna.
Na va pas mus ta pati problema, nuo pelesio niekaip neissivaduojam.
Teks, matyt, mastyt apie buto keitima...
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai