ugne lukrecija parašė:
As priausgau na gal 2 kg, gal maziau... cia del pykinimo manau..valgau is reikaloir dabar toks negeruma suzejas, fuii........
![]()
man su pykininmu visa 24 vlaandas buna, kartais per diena tik wc sedziu ir vemiu
ugne lukrecija parašė:
As priausgau na gal 2 kg, gal maziau... cia del pykinimo manau..valgau is reikaloir dabar toks negeruma suzejas, fuii........
![]()
man su pykininmu visa 24 vlaandas buna, kartais per diena tik wc sedziu ir vemiu
Toks kurios kencia nuo pykinimo
www.ginekologas.lt/?ginekologas=nesciuju-pykinimas
ugne lukrecija parašė:
Oho koks burbulis, pas mane ispurpsta kai privalgau, nors is apacios su kietejimas yra![]()
Na taip pilvuziukas jau nemazas
vyras ciupineja ir sako uch negliu patiketi svajone sia
Dziugaujam kad gerai augame o priaugau apie 3 kg nzn ar gerai bet manau nieko blogo poto atsikratysiu kg manau nesunkiai :))
_nestukeR_ parašė:
As vakar pasisveriau, tai nepriaugus nei vieno kg, nors pilvelis toks issiputes jau atrodo, tai matyt nuo skysciu issiputes![]()
Rytais silpna buna, bet paskui viskas gerai![]()
Kartais pamaudzia pilvuka, bet svelniai. Gydytoja sake, kad taip gali buti tai nesuku galvos perdaug![]()
o aš nesisvėriau jau kokius metus. Ir svarstyklių neturiu... tai dabar net įdomu pasidarė, kiek apskritai sveriu, o ar priaugau,tai ir nebesužinosiu
Ant drabužių nelabai ką jaučiu, tik sėdint kelnes pradeda spausti, drabužiai visi mano prigludę, tai net menkas pilvuko išsipūtimas spaudžia
Būtinai reikia svarstyklių
Laila01 parašė:
Na taip pilvuziukas jau nemazasvyras ciupineja ir sako uch negliu patiketi svajone sia
Dziugaujam kad gerai augame o priaugau apie 3 kg nzn ar gerai bet manau nieko blogo poto atsikratysiu kg manau nesunkiai :))
![]()
draugas mano laukia pilvuka nori paciupineti
Loreciukas parašė:
idekit kas galit parodykit savo graziuosius pilvukus![]()
as esu isimetusi, tu imesk
Loreciukas parašė:
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai